Μαυροειδής: "Επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο με την ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας πως από την αρχή του καλοκαιριού ήθελε να έρθει στην "Ένωση". Παράλληλα αναφέρθηκε στον προπονητή του "Δικεφάλου", Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο.

Μαυροειδής: "Επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο με την ΑΕΚ"

Την πρώτη του συνέντευξη στο " aekbc.gr" παραχώρησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ο 30χρονος σέντερ χαρακτήρισε ως "στιγμή δικαιώσης" τη μεταγραφή του στην "Ένωση", αποκάλυψε πως από το καλοκαίρι ήθελε να έρθει στον "Δικέφαλο", ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δημήτρη, πως νιώθεις που ανήκεις και επίσημα πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ;

"Είναι μία μεγάλη στιγμή δικαίωσης για μένα μετά από όλα αυτά που τράβηξα με τον τραυματισμό μου. Με πολύ δουλειά επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο, σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε, να επιτευχθούν και οι προσωπικοί μου στόχοι και της ομάδας".

Τι ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πεις το "ναι" και να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

"Δεν ήταν δύσκολη επιλογή. Από την αρχή ήθελα να έλθω στην ΑΕΚ. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι, δεν προχώρησε, ωστόσο, τώρα βρέθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, το σωστό timing και συμφωνήσαμε".

Η γνώμη σου για τον προπονητή Σάκοτα;

"Είχα μιλήσει με τον κόουτς και του είχα πει ότι θέλω να έλθω στην ΑΕΚ. Θα είμαι στρατιώτης του. Είμαι παίκτης του προπονητή. Θα δώσω το 100% και γι’ αυτόν και για την ΑΕΚ".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;

"Θέλω ο κόσμος να έλθει στο γήπεδο και να μας βοηθάει. Να ξέρουν ότι και εγώ και η ομάδα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τους ευχαριστήσουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Να ξέρουν ότι κάθε στιγμή θα πολεμάμε γι' αυτούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε Μαυροειδή η ΑΕΚ

Ευχαρίστησε τον Μαυροειδή η Κηφισιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK