Μαυροκεφαλίδης: "Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στην ΑΕΚ"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τους στόχους της ΑΕΚ, τον κόσμο της ομάδας, ενώ σχολίασε και την εφετινή πορεία της "Ένωσης" σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δείτε το VIDEO.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε το περασμένο καλοκαίρι μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μετά τους Άριαν Κόμαζετς, Δημήτρη Παπανικολάου και Ανδρέα Γλυνιαδάκη με παρουσία και στις τρεις "μεγάλες" ομάδες της Αθήνας.

Μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό φόρεσε και την φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίζεται στην Basket League της φετινής σεζόν. "Είναι μια καινούργια αρχή για μένα", δηλώνει ο Μαυροκεφαλίδης στο ΕΣΑΚΕ TV και επισημαίνει: "Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στην ΑΕΚ και η ομάδα... χτίζει κάτι καινούργιο. Κάθε βήμα, ωστόσο, χρειάζεται τον χρόνο του. Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε αρκετά και όπως πρέπει".

"Για να... χτιστεί κάτι μεγάλο, σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος", είναι το μήνυμα του 31χρονου φόργουορντ σέντερ στους φίλους της ΑΕΚ, ενώ για την Basket League σχολιάζει: "Το Πρωτάθλημα είναι καλύτερο τη φετινή χρονιά".

Δείτε το VIDEO: