Μαυροκεφαλίδης: "Μονόδρομος η νίκη με τη Γαλατασαράι"

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για τη νίκη επί της Κηφισιάς, ενώ αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα της "Ένωσης" με τη Γαλατασαράι για το Eurocup, τον οποίο χαρακτήρισε "τελικό".

Μαυροκεφαλίδης: "Μονόδρομος η νίκη με τη Γαλατασαράι"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επικράτησε με 78-54 της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο κι έκανε το 7Χ7 στην Basket League. Ο σέντερ του "Δικεφάλου", Λουκάς Μαυροκεφαλίδης φιλοξενήθηκε στον " Sport 24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" κι αναφέρθηκε στην πορεία της "Ένωσης", ενώ χαρακτήρισε "τελικό" το παιχνίδι κόντρα στη Γαλατασαράι για το Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε την Κηφισιά και ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει ένα καλό ρεκόρ. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητικού τιμ και νομίζω ότι ήρθε δίκαια η νίκη και παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Ακόμη δεν έχουμε δει πιο είναι το μεγάλο μας όπλο. Θα το δούμε με την βελτίωση που θα έρθει από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Όλοι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο είναι ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Γαλατά. Η πρόκριση είναι δύσκολη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Οπότε η νίκη είναι μονόδρομος στο ματς με τη Γαλατά. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Θα είναι ο 6ος παίκτης μας και θα μας δώσει μεγάλη ώθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην Αθήνα ο Κούπερ

Κηφισιά - ΑΕΚ 54-78

News 24/7

24MEDIA NETWORK