Μαυροκεφαλίδης: "Βαριά η φανέλα, αλλά βήμα-βήμα"

O Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε πως η AEK θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως παρότι η φανέλα της "Ένωσης" πρέπει να πηγαίνει βήμα-βήμα προς την επίτευξη των στόχων.

Μαυροκεφαλίδης: "Βαριά η φανέλα, αλλά βήμα-βήμα"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη νίκη με 65-53 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ ηγήθηκε σε άμυνα κι επίθεση.

Ο 31χρονος σέντερ μίλησε στην κάμερα του OTE TV μετά τη λήξη του αγώνα και τόνισε πως η "Ένωση" θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα το παιχνίδι κόντρα στον "Δικέφαλο". Παράλληλα, σχολίασε πως η φανέλα των "κιτρινόμαυρων" είναι βαριά, αλλά χρειάζεται υπομονή.

"Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και πιο εύκολα. Με παθητικό 53 πόντων είμαστε ευχαριστημένοι σίγουρα, αλλά έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στην επίθεση και να βγάλουμε το ταλέντο μας. Είναι βαριά η φανέλα, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να πηγαίνει βήμα-βήμα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε", ήταν τα λόγια του.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ