Με Κατσίβελη κόντρα στον Ολυμπιακό

O Δημήτρης Κατσίβελης επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (13/03, 17:00). Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Με Κατσίβελη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα μαντάτα για τον Γιούρι Ζντοβτς είχε η προπόνηση της Πέμπτης (10/03). O Δημήτρης Κατσίβελης, ύστερα από απουσία τριών εβδομάδων, επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Σλοβένου τεχνικού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός γκαρντ είχε τραυματιστεί στον αγώνα της 18ης Φεβρουαρίου με τον Απόλλωνα Πατρών. Παράλληλα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος διατηρεί ελπίδες να βρεθεί στη δωδεκάδα.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα