Μία "ανάσα" από Ανοσίκε η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Όου Ντι Ανοσίκε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Όρτον που θα αποχωρήσει λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Μία "ανάσα" από Ανοσίκε η ΑΕΚ

Ο Ντάνιελ Όρτον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες, ακόμα κι ώρες από την ΑΕΚ, εξαιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων του.

Γι' αυτό το λόγο οι άνθρωποι της "Ένωσης" έχουν βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον φόργουορντ/σέντερ (2.03μ) της Μπασκόνια, Όου Ντι Ανοσίκε.

Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένες μεταγραφής βοήθησε, εμμέσως, ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς η απόκτησή του από τους Βάσκους έθεσε στο... περιθώριο τον 24χρονο άσο.

Ο Αμερικανός σέντερ φοίτησε την τετραετία 2009-13 στο Siena College, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σκαβολίνι, Στρασμπούρ, Αβελίνο και Μπασκόνια. Μάλιστα, τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ