Ντίξον: "Θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης της "Ένωσης" και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο βήμα της καριέρας του.

Ντίξον: "Θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα"

Ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ προστέθηκε το βράδυ της Τρίτης, καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚανακοίνωσε την απόκτηση του Μάικλ Ντίξον.

Την Τετάρτη (22/06), ο Αμερικανός γκαρντ έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο "aekbc.gr", αναλύοντας τους λόγους που επέλεξε την "Ένωση", ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πως θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τέλειωσαν θετικά και ανήκω και επίσημα στην ΑΕΚ. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων η ΑΕΚ μού ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι με θέλει τώρα. Ένας λόγος ήταν αυτός που την επέλεξα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να συμμετέχω σ’ αυτό".

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει την ΑΕΚ τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Basket League τόνισε: "Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους αγώνες της ΑΕΚ την περίοδο, που μας πέρασε, αλλά να είστε σίγουροι ότι πριν πατήσω το πόδι μου στο γήπεδο για το πρώτο ματς της σεζόν θα γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα και για την ένδοξη ιστορία της".

Τέλος, για το πότε θα έλθει στην Ελλάδα, είπε: "Μόλις τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα έλθω στην Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Επίσης θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φιλικά με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι για την ΑΕΚ
Ο Ντίξον της ΑΕΚ: Υπέγραψε και αυτός

News 24/7

24MEDIA NETWORK