Ντοπέ ο Μενσά Μπονσού!

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στην Basket League, καθώς ο σέντερ της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά Μπονσού, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας!

Ντοπέ ο Μενσά Μπονσού!
INTIME SPORTS

Σοκ στην ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται από κύκλους της ομάδας, ο Ποπς Μενσά Μπονσού, πιάστηκε ντοπαρισμένος, έχοντας κάνει χρήση διεγερτικής ουσίας.

Ο ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ έχουν ενημερωθεί επίσημα, αφού παρέλαβαν τα σχετικά έγγραφα του ελέγχου και πλέον αναμένεται η τυπική εξέταση και του δεύτερου δείγματος ώστε να ανακοινωθεί η ποινή του παίκτη.

Εν αντιθέσει με την υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά καθαρά θέμα ντόπινγκ.

Ο Βρετανός σέντερ ήρθε στον "Δικέφαλο" στα τέλη του 2014 και είχε καταλυτική παρουσία στην εξαιρετική πορεία των "κιτρινόμαυρων" στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σε 15 αγώνες της Basket League είχε κατά μέσο όρο 16,3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1,47 ασίστ και 0,87 μπλοκ ανά παιχνίδι, ενώ στα πλέι οφ είχε 8,67 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,67 ασίστ.

Πλέον, ο 31χρονος άσος αναμένεται να "τελειώσει" άμεσα από την ομάδα, ειδικά στην περίπτωση που βγει θετικό και το δεύτερο δείγμα, καθώς η τιμωρία του θα είναι βαριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK