Ο Γιαννόπουλος των τεσσάρων μεγάλων

Υπογράφοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Χάρης Γιαννόπουλος έγινε μέλος του κλειστού κλαμπ των παικτών που έχουν παίξει σε τουλάχιστον τέσσερις από τους πέντε ισχυρούς πόλους του ελληνικού μπάσκετ.

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Χάρης Γιαννόπουλος EUROKINISSI

Τον Χάρη Γιαννόπουλο των τριών χρόνων στο Ρέθυμνο και των 10.9 πόντων με 38% στο τρίποντο πέρυσι ανακοίνωσε ως το καλοκαίρι του 2021 (2+1 χρόνια) η ΑΕΚ.

Με 68/180 σουτ έξω από τα 6μ75 ο 28χρονος φόργουορντ ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη Stoiximan.gr Basket League και έρχεται να προστεθεί δίπλα στον Ντούσαν Σάκοτα, απειλώντας κάθε αντίπαλη άμυνα από την περιφέρεια.

Ο ίδιος δήλωσε, στην πρώτη συνέντευξή του με τα κίτρινα, πως "οι κόποι μου ανταμείβονται". Άδικο δεν έχει. Διότι η τριετία του στο Ρέθυμνο ήταν γεμάτη καλό μπάσκετ, όντας ένας από τους σταθερούς άξονες της απόδοσης της απρόβλεπτης κρητικής ομάδας.

Δεν είναι, επίσης, τυχαίο ο ο Γιαννόπουλος είναι από εκείνους τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τουλάχιστον τέσσερις από τις πέντε μεγάλες του ελληνικού μπάσκετ. Άρχισε από τον ΠΑΟΚ, πήγε στον Ολυμπιακό, πέρασε επί Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό και κατέληξε στην ΑΕΚ. Ο Νάσος Γαλακτερός, ο Δήμος Ντικούδης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι άλλες τέτοιες περιπτώσεις παικτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK