Όλα ανοιχτά για Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, οι διοικούντες την ΑΕΚ προσπαθούν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και να διατηρήσουν τον Έλληνα σέντερ στο ρόστερ της ομάδας.

Όλα ανοιχτά για Μαυροκεφαλίδη και ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχοντας χάσει πολλά παιχνίδια (κυρίως σε θέμα πρεστίζ) αυτό το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι να μην χάσει το... μεγάλο παιχνίδι. Να μην χάσει μία χρονιά την οποία για πρώτη φορά από το 2005 ξεκινά με στόχο επιτυχίες. Τίτλους. Διακρίσεις.

Η υπόθεση Λουκά Μαυροκεφαλίδη πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε "μαύρη τρύπα" η οποία απειλεί να απορροφήσει τα πάντα και να δώσει τέλος σε μία σεζόν πριν αυτή ξεκινήσει.

Από χρηματικές οφειλές, σε έλλειψη εμπιστοσύνης του παίκτη προς ανθρώπους σε πολύ κομβικές θέσεις, τα πάντα συζητιόνται.

Από το πρωί οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν δύο αποστολές. Το αγωνιστικό τμήμα αναλύει όσα θα χαθούν αν φύγει ο Μαυροκεφαλίδης αναφορικά με τις επιδιώξεις του συνόλου. Μην ξεχνάμε πως ο Γιούρι Ζντοβτς έκτισε την ομάδα γύρω από τον καλύτερό του παίκτη, οπότε η μετάβαση δεν θα είναι απλή και ας έχει βρεθεί ήδη ο διαθέσιμος και πάντα χρήσιμος Δημήτρης Μαυροειδής.

Στην Αθήνα ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε πάλι στραβά και ο "Δικέφαλος" βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για λάθος λόγους. Όπως συμβαίνει όλο το καλοκαίρι.

Πάνω από όλα θέλουν να εξετάσουν την περίπτωση να μείνει ο Μαυροκεφαλίδης προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία και να διαψεύσουν φήμες που είναι ικανές να ταλανίσουν το φετινό οικοδόμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γύρισε στην Αθήνα και φεύγει απ' την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης!
Στην Αθήνα ο Χέρστον

News 24/7

24MEDIA NETWORK