Έσπερος: "Δεν πήγε ποτέ στην ΑΕΚ ο Δίπλαρος"

Ανακοίνωση μέσω της οποίας οποίας τονίζει πως δεν υπήρχε καμία συμφωνία με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Νίκου Δίπλαρου εξέδωσε ο Έσπερος Πατρών.

Όπως αναφέρει ο αχαϊκός σύλλογος, ο Νίκος Δίπλαρος ήταν και παραμένει μέλος της "οικογένειας" του Εσπέρου Πατρών, καθώς δεν υπήρχε καμία συμφωνία με την ΑΕΚ για τη μετακίνησή του παρά μόνο διαπραγματεύσεις.

Η ανακοίνωση:

"Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν γραφεί πολλά για τον Νίκο Δίπλαρο και τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, στον Έσπερο ΑΟΠΑ είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Πρώτον, ο Νίκος Δίπλαρος ήταν και παραμένει μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε διπλά υπερήφανοι, που ένα σπλάχνο του συλλόγου ήταν από τους πρωταγωνιστές της εθνικής μας ομάδας στην κατάκτηση του τίτλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

Δεύτερον, ποτέ δεν υπήρξε συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρησή του παρά μόνο είχαμε μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Τρίτον, αφού δεν υπήρχε συμφωνία είναι αυτονόητο ότι ο Έσπερος ΑΟΠΑ δεν έβαλε στο ταμείο του και δεν ζήτησε ποτέ από την ΑΕΚ ούτε ευρώ. Στην Ελλάδα συχνά τα αυτονόητα πρέπει να τα επισημαίνουμε. Τέταρτον, μετά την εξέλιξη που είχε η υπόθεση ο Νίκος Δίπλαρος υπολογίζεται κανονικά για την περίοδο 2015-2016".

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

Δίπλαρος: "Συγγνώμη, είμαι μικρός ακόμα και θα μάθω"