"Πάτησε" Ελλάδα ο Άρμστεντ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (17/11) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μάλκολμ Άρμστεντ. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του.

"Πάτησε" Ελλάδα ο Άρμστεντ
INTIME SPORTS

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ, Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Τον 26χρονο άσο της "Ένωσης" υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε πως θα δώσει τα πάντα ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Ο Άρμστεντ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα του "Δικεφάλου" με την Κηφισιά, ενώ όπως είναι γνωστό από χθες (16/11) δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Eurocup μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

"Ξέρω για την ομάδα και ξέρω επίσης ότι ο κόσμος της είναι από τους πιο παθιασμένους στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω τα πάντα, τον καλύτερο εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για την ομάδα, είτε αυτό είναι μια καλή πάσα είτε να σκοράρω", ενώ για το ποιους εκ των νέων του συμπαικτών γνωρίζει είπε: "Ξέρω το Μαλίκ Χέρστον που ήταν στο Όρεγκον πριν από εμένα και τον Κρις Ουόρεν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία, μεταξύ μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άρμστεντ: "Είμαι ηγέτης από τη φύση μου"

Ανακοίνωσε Άρμστεντ η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK