Πλήγμα με Κάρτερ στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Μαρκ Κάρτερ θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού του. Διαβάστε το διάστημα απουσίας του.

Eκτός μάχης για 10 έως 15 ημέρες τέθηκε ο Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξετάστηκε σήμερα (28/09) από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλο, και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού του. 

Όπως είναι φυσικό, ο Κάρτερ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με την Αναντολού Εφές την Τρίτη (29/09), ενώ αναμένεται να χάσει και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη (07/10).

Θυμίζουμε πως την Τρίτη στις 15.30 θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης ο σέντερ του "Δικεφάλου", Ντάνιελ Όρτον, ο οποίος έχει υποπέσει σε μία σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα