Πολυβόλο και winner για την ΑΕΚ ο Ντίξον κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Και τι δεν έκανε ο Μάικλ Ντίξον κόντρα στη Γαλατάσαραϊ! O Aμερικανός πέτυχε 34 πόντους, βρισκόταν παντού στο παρκέ και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με 96-95 σε ένα φιλικό ματς που έμοιαζε με αγώνα κανονικής περιόδου.

Πολυβόλο και winner για την ΑΕΚ ο Ντίξον κόντρα στη Γαλατάσαραϊ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δεν θύμισε αυτό της ΑΕΚ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Ο ρυθμός των ομάδων ήταν τέτοιος που κάλλιστα θύμισε αγώνα κανονικής περιόδου με τους "κιτρινόμαυρους" τελικά να χαμογελούν στο τέλος παίρνοντας τη νίκη με 96-95.

Η Ένωση πήρε από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού και βρέθηκε μπροστά στην πρώτη περίοδο με 28-19, ενώ και στο ημίχρονο πήγε με το 52-33 υπέρ της. Στην επανάληψη η Γαλατά επέστρεψε και έκανε το ματς θρίλερ μέχρι το φινάλε. Ο Σμιθ όμως που πήρε την τελευταία επίθεση με το ματς στο 96-95 έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ ήταν ο Μάικλ Ντίξον που έκανε τα πάντα στο παρκέ. Σκόραρε από παντού ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 34 πόντους (!) έχοντας 6/10 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 4/4 βολές, έτρεχε ασταμάτητα, πίεζε και αποτελούσε συνεχή κίνδυνο για το τουρκικό καλάθι. Το νέο απόκτημα της Ένωσης αναμφίβολα άφησε πολλές υποσχέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK