Σάκοτα: "Δεν κλαίμε..."

Στις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ εστίασε ο Ντράγκαν Σάκοτα, θέλοντας να δικαιολογήσει την εμφάνιση κόντρα στον Άρη.

Σάκοτα: "Δεν κλαίμε..."
Σάκοτα ΑΕΚ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιχείρησε να εξηγήσει την κακή απόδοση της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, με αποτέλεσμα την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

" Πάντα έλεγα καλά λόγια για τον Άρη που πήρε μία καθαρή νίκη. Εμείς πάντως τον βοηθήσαμε πάρα πολύ. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ κακή, δίχως στόχους, ενώ το άγχος δεν βοήθησε. Είναι γεγονός ότι ορισμένα παιδιά που παίζουν πάνω από 30 λεπτά δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Τα 18 λάθη και 10 χαμένες βολές ήταν αποτέλεσμα αυτού που λέω. Απίστευτο άγχος που εγώ προσωπικά δεν νιώθω, αλλά καταλαβαίνω τα παιδιά. Πρέπει να βρούμε λύσεις και από τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα.

Θέλει χρόνο όταν γίνονται αλλαγές. Εάν παίζαμε κάθε Σάββατο μόνο, θα βλέπαμε αποτέλεσμα μέσα από τις προπονήσεις. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Η επόμενη ημέρα είναι μια προπόνηση και παιχνίδι. Ο παίκτης θα στρώσει μέσα στο παιχνίδι. Καλό είναι να έχουμε περισσότερες προπονήσεις. Η εμφάνισή μας δεν ήταν όπως θέλαμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις φορμα μόνο από παιχνίδια. Ο Κούπερ έπαιξε 30 λεπτά, μερικά παιδιά ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Δεν είναι η ώρα για να κλαίμε για κάποια πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Άρης 74-83

News 24/7

24MEDIA NETWORK