Σάκοτα: "Κάποιοι ήθελαν να βελτιώσουν τους αριθμούς τους"

Παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες που δεν κατονόμασε είχε ο Ντράγκαν Σάκοτα μιλώντας παρά τη νίκη επί του Κόροιβου.

Σάκοτα: "Κάποιοι ήθελαν να βελτιώσουν τους αριθμούς τους"

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: " Ήμασταν φρέσκοι και παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να πού πως το παιχνίδι έχει τελειώσει στην ανάπαυλα. Μόνο καλά μπορούμε να πούμε από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μου άρεσαν τα πολλά λάθη. Επίσης δεν περίμενα τις επιλογές κάποιων παικτών και σίγουρα δεν θέλω να γίνουν ξανά. Αυτά τα παιχνίδια θα μας κάνουν να καταλάβουμε που πρέπει εστιάσουμε.

Εξακολουθούμε να παίζουμε με έναν ψηλό, ο οποίος καλώς ή κακώς κουράζεται. Ο Μενσά σίγουρα θέλει ανάσες που δεν τις έχει, γιατί λείπει ο Σαρικόπουλος. Έπαιξε ρόλο και η προσπάθεια κάποιων παικτών να βελτιώσουν τους αριθμούς τους, με αποτέλεσμα να επανέλθει ο Κόροιβος. Φυσικά και με προβληματίζει να κάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη

Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι μόνο η Ευρωλίγκα μετράει. Αυτές οι διακοπές είναι ότι χειρότερο, δεν μας επιτρέπουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος, για τον οποίο ο Σάκοτα είπε τα καλύτερα, τόνισε: " Είναι λίγο οξύμωρο που είμαι δίπλα στον κόουτς που πριν από αρκετά χρόνια τον είχα προπονητή. Ήρθαμε να κάνουμε ακόμα μία δυνατή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να βάλουμε προβληματισμούς στον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν παραγωγικοί στην επίθεση εξαιτίας και της πολύ καλής άμυνας της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Μας κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια και πιστεύω ότι από την επόμενη αγωνιστική θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK