Σάκοτα: "Μας λείπουν παίκτες"

Για τις μετρημένες επιλογές που έχει στα χέρια του "παραπονέθηκε" ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί του Κορίβου στην Αμαλιάδα.

Σάκοτα: "Μας λείπουν παίκτες"
Σάκοτα ΑΕΚ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι φανερό ότι δεν εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ και μέσω της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη στην Αμαλιάδα ζήτησε... παίκτες.

Ο Σέρβος κόουτς της ΑΕΚ επεσήμανε: " Ο Κόροιβος ήταν πολύ διαβασμένος και έπαιξε πολύ έξυπνα. Το πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, χρειαζόταν να μπούμε στον ρυθμό και να βρούμε λύσεις, όσο όμως περνούσε ο χρόνος ήταν πιο εύκολο για εμάς. Είχαμε καλές άμυνες και μας βοήθησαν κάποιες φάσεις στην επίθεση.

Για εμάς σε αυτήν τη φάση μετρούν οι νίκες, παίρνουμε εμπειρίες. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, όταν παίζουμε εκτός έδρας και να ξεκινάμε δυνατά. Καλύτερα να διαβάζουμε τώρα, γιατί μετά θα μπει και η κούραση.

Είναι γνωστό ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο ότι πριν από τρία χρόνια, η ΑΕΚ έπαιζε στη Β' Εθνική και ανεβαίνει αρκετά γρήγορα. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που παίζουμε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ πιστεύω ότι πάμε καλά. Μας λείπουν περισσότεροι παίκτες στο ροτέισον. Οι αλλαγές μας είναι πολύ περιορισμένες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόροιβος - ΑΕΚ 67-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK