Σκέψεις παραμονής του Δίπλαρου

Στην ΑΕΚ επανεξετάζουν το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Νίκο Δίπλαρο, ύστερα από την απολογία του, παρότι υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο.

Σκέψεις παραμονής του Δίπλαρου

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νίκο Δίπλαρο συνεχίζεται με... αμείωτους ρυθμούς. Ο Έλληνας γκαρντ απολογήθηκε στη διοίκηση για τις δηλώσεις του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" που αποκάλυπτε πως έβλεπε σαν σκαλοπάτι την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Πλέον το κλίμα έχει αντιστραφεί και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραμείνει τελικά στην "Ένωση".

Οι διοικούντες την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ γνωρίζουν πως ο νεαρός άσος αποτελεί μία σημαντική επένδυση για το μέλλον, γι' αυτό και δεν έχουν σκοπό να πάρουν μία απόφαση εν βρασμώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του 18χρονου. Πάντως, το κλίμα από την πλευρά των οπαδών δεν είναι και το... καλύτερο, αφού υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα:

"Σώστε" τον Δίπλαρο

Ο Κατίδης του μπάσκετ

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα