Σκραμπ: "Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ΑΕΚ"

Ο Φιλ Σπραμπ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τηξ συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους.

Σκραμπ: "Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Από την πρώτη στιγμή, που πληροφορήθηκα μέσω του ατζέντη μου το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Περίπου την ίδια χρονική περίοδο είχα τηλεφωνική επικοινωνία και με τον κόουτς Σάκοτα, ο οποίος μου ανέλυσε τους στόχους. Έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ομάδα. Ξέρω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί τη χρονιά, που έρχεται".

Είπε ακόμη: "Είναι γεγονός, ότι μίλησα με τον Καρλ (Ίνγκλις) πριν να πω το "ναι" στην ΑΕΚ. Μου είπε κάποιες πληροφορίες για την ομάδα και τι να περιμένω. Έτσι ή αλλιώς, έχω ακούσει εξαιρετικά πράγματα για την ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμφώνησα και θα γίνω "κομμάτι" αυτού του ιστορικού συλλόγου. Έχω ακούσει καλά σχόλια και για την Αθήνα. Έχω ακούσει, ότι είναι ιδανικό μέρος για να ζήσει κανείς".

Και κατέληξε: "Είδα στο διαδίκτυο αρκετά για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ξέρω ότι είναι πιστοί οπαδοί και στηρίζουν την ομάδα. Υπόσχομαι, ότι θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK