Στην Αθήνα ο Χέρστον

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ, Μαλίκ Χέρστον βρίσκεται από τη Δευτέρα (22/08) στην Αθήνα και αναμένεται να περάσει από σειρά ιατρικών εξετάσεων. Παρ' όλα αυτά, παραμένει αβέβαιο το μέλλον του.

Στην Αθήνα ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Κράνιτσα Γκόρα της Σλοβενίας, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Απ' το ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" απουσιάζει ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς.

Παρ' όλα αυτά, η λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αφού το ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιό του αποτελεί μεγάλο "αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο 28χρονος άσος βρίσκεται απ' τη Δευτέρα (22/08) στην Αθήνα, όπως ενημέρωσε επίσημα η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ προκειμένου να περάσει από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στη Σλοβενία ή θα υπάρξουν συζητήσεις για την έκδοση "διαζυγίου".

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ αρχής - γενομένης από σήμερα (22/08) - υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Χαριτόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK