Συμφωνία της ΑΕΚ με Κούπερ

Την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Τρίτη ομάδα στην Ελλάδα για τον Αμερικανό.

Συμφωνία της ΑΕΚ με Κούπερ
Κούπερ ΑΕΚ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Κράσνι Όκτιαμπρ και βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι για την Αθήνα.

Το βράδυ του Σαββάτου η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικάνου πλέι μέικερ, ο οποίος θα την ενισχύσει στο υπόλοιπο της περιόδου.

Όπως ανέφερε το σχετικό κείμενο " η διοίκηση έπειτα από συντονισμένες κινήσεις, κατάφερε πριν από λίγο να ολοκληρώσει τις επαφές της με όλους τους εμπλεκόμενους και να καταλήξει σε συνεργασία (διάρκειας ενάμισι έτους) με τον Αμερικανοβόσνιο γκαρντ". Επί της ουσίας από την Ένωση καταγράφουν τα εμπόδια που έβαλε η ρωσική ομάδα και ο πρόεδρος Χερασιμένκο έως ότου δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κούπερ.

Τι παίκτη παίρνει η ΑΕΚ; Έναν ταχύ άσο με οξυδέρκεια, αντίληψη του χώρου και πάσα που σουτάρει με το αριστερό και είναι αξιόπιστος σκόρερ, αν του δοθεί χώρος να πάρει επιθέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι είναι εξίσου κοντός με τον Γουόρεν, μόλις 1μ83, και θα ποστάρεται εύκολα στην άμυνα. Είναι πάντως καλύτερος αμυντικός από τον έτερο κοντό της Ένωσης.

Θεωρητικά έρχεται για να πάρει τη θέση του Φίλιπ Σκραμπ, ο οποίος πάντως στο σαββατιάτικο ματς με την Κηφισιά ήταν στην αρχική πεντάδα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK