Χέρστον: "Σημαντικός ο αγώνας με τον Άρη"

Ο Μαλίκ Χέρστον αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον κόσμο και τον προέτρεψε να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή (29/03).

Χέρστον: "Σημαντικός ο αγώνας με τον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ, τόνισε την σπουδαιότητα του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (13:00). Παράλληλα, δεν θέλησε να σταθεί στη δική του μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στον προσεχή αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε ντέρμπι που ίσως κρίνει τη θέση στην τετράδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ στην "Ώρα των σπορ":

Για τη σημασία του αγώνα με τον Άρη: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να κρίνει την τετράδα, γι' αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας".

Για τη βοήθεια του κόσμου: "Ο αγώνας με τον Άρη είναι εξαιρετικής σημασίας για μας. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει μαζικά. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα σταθούν δίπλα μας. Τους λατρεύω. Θα ήταν υπέροχο να γεμίσει το ΟΑΚΑ γι' αυτό το ματς".

Για τη νίκη επί του Κολοσσού: "Ο Κολοσσός έπαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε για τρεις περιόδους, αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε. Είναι ευχάριστο ότι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Μιλόσεβιτς, ο Ντελινινκάιτις και ο Σαρικόπουλος βοήθησαν πολύ. Έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη".

Για την απόδοσή του στη Ρόδο: "Απλά έπραξα το αυτονόητο, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη νίκη. Το ίδιο προσπαθώ πάντα. Όπως σε κάθε ματς έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής. Από ένα σημείο και μετά βρέθηκα σε καλή μέρα και συνέβαλα κι εγώ στη νίκη"

Διαβάστε ακόμα:

O Μαλίκ Χέρστον στο Contra.gr: Ο Πίπεν της ΑΕΚ που δεν πήγε στον Ολυμπιακό (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK