Ζήτησε "συγγνώμη" ο Κούπερ, αποφασίζει ο Αγγελόπουλος

Ο Ντι Τζέι Κούπερ απολογήθηκε την ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ, σχετικά με τα σοβαρά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Αγγελόπουλος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Ζήτησε "συγγνώμη" ο Κούπερ, αποφασίζει ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Από το πρωί της Πέμπτης (3/12) έχει σημάνει "συναγερμός" στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ύστερα από τα συνεχόμενα σοβαρά παραπτώματα του Ντι Τζέι Κούπερ που είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την ΚΑΕ.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αμερικανό γκαρντ να έχει βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ.

Ο 25χρονος άσος απολογήθηκε την ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ, σχετικά με τα σοβαρά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια. Πλέον, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος θα αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Αμερικανού γκαρντ, αλλά παρόλα αυτά οι διοικούντες την ΑΕΚ ετοιμάζουν λίστες με υποψήφιους αντικαταστάτες σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα. Ούτως ή άλλως, όπως αποκάλυψε κι ο Τάσος Μαγουλάς, ο Κούπερ προοριζόταν για βασικό στέλεχος της ομάδας της επόμενης σεζόν, έχοντας μπροστά του έναν πιο έμπειρο και ποιοτικό πλέι μέικερ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

O Nτι Τζέι Κούπερ απολογήθηκε την Πέμπτη (3/12) ενώπιον της διοίκησης στα Γραφεία της ΑΕΚ, στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια σχετικά με τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσε. Παράλληλα, υποστήριξε, ότι αποτελεί "όνειρο ζωής" και "μεγάλη τιμή" για εκείνον, που υπηρετεί το σύλλογο.

Επίσης, κάνουμε σαφές για πολλοστή φορά, όπως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενημερώνονται για τη θέση της ΑΕΚ και τα πραγματικά γεγονότα από την επίσημη ιστοσελίδα (aekbc.gr) και τα social media της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε απολογία ο Κούπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK