Ζντοβτς: "Έχουμε πρόβλημα, δεν βιαζόμαστε όμως"

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν έκρυψε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση για να είναι ανταγωνιστική σε παιχνίδια όπως αυτά με τον Παναθηναϊκό.

Ζντοβτς: "Έχουμε πρόβλημα, δεν βιαζόμαστε όμως"
Ζντοβτς ΑΕΚ

Αναγνώρισε την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων ο Γιούρι Ζντοβτς και δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: " Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε τον Παναθηναϊκό κάτω από τους 70 πόντους. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή στο βαθμό που θέλαμε, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πιο δυνατοί και μας έβγαλαν εκτός συστήματος. Η άμυνα στον Κούπερ ήταν τέτοια που δεν τον άφησε να παίξει το παιχνίδι όπως ήθελε. Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός νίκησε.

Έχει μεγαλύτερο ρόστερ, είναι πιο δυνατός, είναι πιο έξυπνος σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν εμπιστεύτηκα όλους τους παίκτες γιατί δεν μπορούν να παίξουν όλοι σε αυτό το επίπεδο, αυτή τη στιγμή. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ελπίζω πως αυτή είναι μια καλή βάση για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Ο Κατσίβελης, τον οποίο εμπιστεύομαι στο "1", είχε πρόβλημα με φάουλ. Δεν έχουμε άλλους δημιουργούς αυτή τη στιγμή, δεν είναι μυστικό. Ακόμη κι αν είμαστε προετοιμασμένοι για ζον πρες, εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα. Ο Κούπερ κουράστηκε από την πίεση του Παναθηναϊκού κι έκανε κάποια λάθη που είναι φυσιολογικά. Το παιχνίδι κρίθηκε με μικρή διαφορά, αλλά υπάρχουν κάποιες μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων.

Παίζουμε τέσσερις ξένους αυτή τη στιγμή, έχουμε χώρο για να φέρουμε άλλους παίκτες. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό, ούτε βιαζόμαστε. Παιχνίδια όπως το αποψινό μάς δείχνουν που έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στο μέλλον θα κινηθούμε ανάλογα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 64-67

News 24/7

24MEDIA NETWORK