Ζντοβτς: "Κατά 99% έρχεται ο Έρικ"

O τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία της "Ένωσης" να κερδίσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μαλίκ Χέρτσον, ενώ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Μάικλ Έρικ.

Ζντοβτς: "Κατά 99% έρχεται ο Έρικ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H AEK γνώρισε την ήττα με 78-71 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας ιδιαίτερα καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στην αδυναμία της "Ένωσης" να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως "για ακόμα μία φορά παίξαμε απέναντι στον εαυτό μας".

Παράλληλα, ο Σλοβένος τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μαλίκ Χέρτσον, ενώ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μάικλ Έρικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Τζόρτζεβιτς και στους παίκτες του Παναθηναϊκού, γιατί έβαλαν δύναμη και θέληση για να κερδίσουν το σημερινό ματς. Είχαμε καλή ευκαιρία να τους κερδίσουμε, αλλά και για ακόμα μία φορά παίξαμε απέναντι στον εαυτό μας. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Είμαι απογοητευμένος, γιατί χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Όμως, με κάποιον τρόπο δεν πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ελπίζω ο Μαλίκ να μην έχει χτυπήσει πολύ, γιατί είναι σημαντικός για εμάς".

Για τον τραυματισμό του Χέρστον και την απόκτηση του Μάικλ Έρικ: "Ελπίζω σύντομα να τελειώσουμε με τον Έρικ. Κατά 99% θα έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μας βοηθήσει στην αθλητικότητα, ένα στοιχείο που μας λείπει αυτή την στιγμή. Για τον Μαλίκ, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Έχει παίξει καλά και έχει καλή χημεία στην ομάδα. Ελπίζω οι καλοί μας γιατροί, να κάνουν το καλύτερο δυνατό".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71

Αγωνία για Χέρστον

News 24/7

24MEDIA NETWORK