Ζντοβτς: "Συγκεντρωμένοι στη λεπτομέρεια"

Ο Γιούρι Ζντοβτς κρατάει τα πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και πετάει τα τελευταία δέκα.

Ζντοβτς: "Συγκεντρωμένοι στη λεπτομέρεια"
Ζντοβτς ΑΕΚ

Παρά την καθολική επικράτηση της ΑΕΚ στην Πάτρα, ο Γιούρι Ζντοβτς ήθελε οι παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό έως τη λήξη του αγώνα.

Ο προπονητής της Ένωσης σχολίασε: " Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα κυρίως μέχρι το 30', έχω κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις για τον τρόπο που χάσαμε τη διαφορά. Κρατάμε τα θετικά, όπως η συγκέντρωση σε κάθε λεπτομέρεια.

Ο Γκριν έχει εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει. Η πρώτη του δουλειά είναι η άμυνα, επιθετικά θα μας δώσει το σουτ. Αν κάνει δουλειά στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα που είχαμε στη θέση 1 βελτιώθηκε με Νώντα και Κατσίβελη. Εάν συνεχίσει έτσι, θα έχει περισσότερα λεπτά".

Ο Κώστας Μέξας επεσήμανε από την πλευρά του: " Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ εκτός έδρας. Ήταν το φαβορί και νίκησε δίκαια και η διαφορά μάς κολακεύει. Εμείς πήγαμε ατομικά την επίθεση και στην άμυνα δεν ήμασταν όσο σκληροί χρειαζόταν. Ήταν μια εμπειρία για όλους τα δύο ματς σε τρεις ημέρες και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο Ντίλαρντ κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, με εξαίρεση την Παρασκευή. Αναμένουμε. Ελπίζουμε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση. Είμαστε στον αέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων Πάτρας - ΑΕΚ 63-82

News 24/7

24MEDIA NETWORK