Αλλαγή δεδομένων για Μπρέμερ

Σε καλό δρόμο είναι το θέμα του Τζέι Αρ Μπρέμερ, σύμφωνα με τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή. Ο ΕΣΑΚΕ έχει δώσει το "ΟΚ" στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αμερικανού, θα πρέπει όμως να υπάρξει αντικατάσταση παίκτη.

Αλλαγή δεδομένων για Μπρέμερ

Ο ΠΑΟΚ είχε τη Δευτέρα (4/5) επίσημη ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ για το θέμα του Τζέι Αρ Μπρέμερ. Υπήρξε θετική εισήγηση από την Λίγκα για το αν ο "Δικέφαλος" μπορεί να προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Αμερικανού (θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες ο ατζέντης του παίκτη, Χάρης Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν μπορεί να "τρέξει" το όλο ζήτημα γιατί "κολλάει" στους κανονισμούς και δεν μπορεί ο Μπρέμερ να επανεγγραφεί ξανά στον ΕΣΑΚΕ).

Υπάρχει και μια λεπτομέρεια, ωστόσο, στο θέμα του Μπρέμερ καθώς από την Λίγκα "βγαίνει" πως ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να αντικαταστήσει παίκτη για να πάρει τον Αμερικανό (σε αυτή την περίπτωση προφανώς θα πρέπει να αντικατασταθεί ο Έντι Σιναντίνοβιτς).

Στον "Δικέφαλο" για το θέμα του Αμερικανού λένε πως είναι ζήτημα ημερομηνιών (δηλαδή να προλάβει να δηλωθεί ο παίκτης για τα πλέι οφ ενώ παραδέχονται πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή παίκτη για να αποκτηθεί ο Μπρέμερ) και πως θα πρέπει να "πέσουν" και οι υπογραφές, πέραν του καλού κλίματος που υπάρχει.

Παπαδόπουλος: "Σε καλό δρόμο για Μπρέμερ..."

Ο ατζέντης του Μπρέμερ, Χάρης Παπαδόπουλος, που την Δευτέρα μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του: "Για να έρθει ο Μπρέμερ, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση παίκτη αλλά αυτό είναι θέμα του ΠΑΟΚ και όχι δικό μου. Νομίζω πως είναι σε καλό δρόμο το θέμα του Μπρέμερ. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Θα πρέπει όμως να δει ο ΠΑΟΚ αν μπορεί να ρισκάρει για τον Μπρέμερ.

Μέχρι τις 11 του μήνα (σ.σ. εφόσον τα πλέι οφ αρχίσουν στις 12 Μαίου) θα πρέπει να τον έχει δηλώσει και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει σταλεί το letter of clearance. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει τον Μπρέμερ, αλλά μπορεί να γίνει κάτι αρνητικό την τελευταία στιγμή και να μείνει δίχως παίκτη στο τέλος".

Άρρωστος ο Σαλούστρος, δεν προπονήθηκε ο Παπαδόπουλος

Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας ο Χρήστος Σαλούστρος δεν προπονήθηκε γιατί είναι άρρωστος (θα βρεθεί στην Αθήνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ) ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος συνηθίζει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας πριν τους αγώνες να μην προπονείται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK