Ανακοίνωσε συμφωνία με ΟΠΑΠ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον ΟΠΑΠ, του οποίου η διαφήμιση θα κοσμεί το μπροστινό μέρος της φανέλας.

Ανακοίνωσε συμφωνία με ΟΠΑΠ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

H ανακοίνωση:

"HKAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τονΟΠΑΠκαι τον καλωσορίζει ως μεγάλο χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο2016-2017.Συγκεκριμένα, οΟΠΑΠθα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιούΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

ΟΠαναθηναϊκός, που με τα 58 τρόπαια μεταξύ των οποίων τα 6 ευρωπαϊκά και το 1 διηπειρωτικό, θεωρείται η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τονΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα.

Από την ίδρυσή του, το 1958, μέχρι σήμερα, οΟΠΑΠστηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό, όσο και την κοινωνία.

Παρά τις δυσκολίες που διανύει η χώρα, ηΚΑΕ Παναθηναϊκόςκαι οΟΠΑΠέχουν πάντα ως στόχο την κορυφή και μαζί θα πορευτούν βασιζόμενοι στο κοινό τους όραμα για την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

ΤοΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, από το 2000, έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων, προσφέροντας μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.

OΟΠΑΠείναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK