Απεργία ετοιμάζει ο ΠΣΑΚ για τους 7 ξένους

Ντροπιαστική χαρακτήρισε ο Σύνδεσμος των παικτών την πρόταση για χρησιμοποίηση επτά μη Ελλήνων παικτών στο ρόστερ και προειδοποίησε πως σε περίπτωση εφαρμογής το πρωτάθλημα δεν θ' αρχίσει.

Απεργία ετοιμάζει ο ΠΣΑΚ για τους 7 ξένους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ ήταν από τις πλέον δηκτικές των τελευταίων ετών. Η πρόταση για επτά συμβόλαια ξένων παικτών σε κάθε ομάδα της Stoiximan.gr Basket League έβγαλε από τα ρούχα του το προεδρείο και η λύση της απεργίας δεν είναι μακριά, εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

" Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση. Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομάδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα. Εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK