ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με τρίποντο του Γκριν στο τέλος νίκησε ο Ολυμπιακός τη Λευκάδα

Η Λευκάδα βρέθηκε μία ανάσα από τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της αλλά ο Ολυμπιακός γέλασε και πάλι τελευταίος. Ο Γκριν με τρίποντο-μαχαιριά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και άρπαξε την μπουκιά μέσα από το στόμα των γηπεδούχων που αυτοκτόνησαν σε τουλάχιστον δύο φάσεις.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με τρίποντο του Γκριν στο τέλος νίκησε ο Ολυμπιακός τη Λευκάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέτοιες συγκινήσεις μόνο στο μπάσκετ. To παιχνίδι στη Λευκάδα μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Ολυμπιακού ήταν μία διαφήμιση για την stoiximan.gr basket league.

Θα έλεγε κανείς ότι οι Λευκαδίτες δεν νίκησαν γιατί δεν το θέλησε ο...θεός του μπάσκετ. Με το σκορ στο 94-92 ο Γουέλς έχασε λέι απ που θα έστελνε το παιχνίδι στο +4 ενώ στη συνέχεια ο Αμερικανός δεν κατάφερε να βρει με μπέιζμπολ πάσα τον Τσαλδάρη!

Επιπρόσθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν το ριμπάουντ μετά το χαμένο τρίποντο του Πρίντεζη στα τέσσερα δεύτερα και δέχθηκαν το σουτ-μαχαιριά του Γκριν που εν τέλει έκρινε και το αποτέλεσμα αφού στο τέλος ο Τσαλδάρης αστόχησε.

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί η Λευκάδα, και ιδιαίτερα ο Γουέλς, έκαναν κατάθεση ψυχής στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από διψήφιες διαφορές με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους και 4/4 τρίποντα.

Στο τέλος όμως επικράτησε και πάλι ο νόμος του ισχυρού ο οποίος έτσι και αλλιώς είχε επιβληθεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Σπανούλης, που πήγε να γίνει μοιραίος στο τέλος, είχε 19 πόντους και 11 ασίστ ενώ ο λυτρωτής Γκριν σκόραρε 13 πόντους με 3/5 τρίποντα, τα δύο εξ' αυτών τρομερά σημαντικά.

Τα δεκάλεπτα: 26-26, 45-52, 65-81, 94-95

Δόξα Λευκάδας: Σκοτ 15, Ταπούτος 10, Ντόμπλας 16, Τσαλδάρης 15, Γουέλς 27 (4/4τρ), Πεταλωτής, Δεμερτζής 3, Γεωργάκης, Ψαθάς, Ρόμπινσον 8.

Ολυμπιακός: Μπιρτς 8, Σπανούλης 19 (11ασ), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 10, Γκριν 13, Γιανγκ 8, Παπαπέτρου, Αγραβάνης 6, Χάκετ 2, Λοτζέσκι 16.

News 24/7

24MEDIA NETWORK