Άρης

Ένα ιδιότυπο… παγκόσμιο ρεκόρ φαίνεται ότι κυνηγάει η ΚΑΕ Άρης αφού από τους παίκτες της προηγούμενης σεζόν, ήδη 8 έχουν κάνει είτε προσφυγή στον ΕΣΑΚΕ είτε καταγγελία στη FIBA για τα χρωστούμενα της προηγούμενης σεζόν ενώ η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει τις αμέσως επόμενες μέρες!

"Φωτιά με φωτιά" ο Άρης!

Τελ. ανανέωση : 18/08/17 12:49

Την απόκτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Ο Αμερικανός φόργουρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς για τον επόμενο ένα χρόνο.

Τι κι αν οι ζυμώσεις για την αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ καλά κρατούν, τι κι αν το πρόβλημα στο οικονομικό αδιέξοδο που υπάρχει δεν βρίσκει λύση. Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη μεταγραφή Αμερικανού ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κάιλ Ουίβερ.

Ώρα μηδέν για τον Άρη

Τελ. ανανέωση : 28/07/17 23:30

Με φουρτουνιασμένη θάλασσα στην οποία προς το παρόν πλέει μία σχεδία πάνω στην οποία έχουν εναποτεθεί τα όποια όνειρα και ελπίδες να «σωθεί» η χρονιά μοιάζει ο Άρης. Ποιο είναι το σχέδιο ανατροπής των δεδομένων και της απομάκρυνσης/παραγκωνισμού Λάσκαρη και ποια «μεγάλη χορηγία» υποστηρίζει ότι έχει στα σκαριά ο μεγαλομέτοχος.

Διαγράφουν μονοκοντυλιά τα παλιά και χαράσσουν μια νέα πολιτική για το μέλλον. Παναγιώτης Γιαννάκης και Νίκος Λάσκαρης ανέλυσαν το πλάνο για τον "φρέσκο" Άρη, στον οποίο έχει θέση και ο Νίκος Γκάλης.

Πέρα από κάθε αμφιβολία, η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Αρη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα. Είναι όμως σαφές ότι ο "Δράκος", μετά τις υπογραφές, αναλαμβάνει να πιάσει στα χέρια του την...καυτή πατάτα των προβλημάτων.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε αντίο στον Αρη μ' έναν τρόπο ιδιαίτερο και πάντως όχι συνηθισμένο. "Οι στιγμές που έζησα είναι δικές μου και δεν πρόκειται να μου τις πάρει κανείς" τόνισε.

Χωριστούς δρόμους θ' ακολουθήσουν πλέον ο Έλληνας κόουτς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θ' ανοίξει η πόρτα Γιαννάκη ή τα προσωπικά προβλήματα Λάσκαρη θα επηρεάσουν τα έως τώρα δεδομένα.

Λάσκαρης και στο... Youtube

Τελ. ανανέωση : 16/06/17 08:43

Το video από το... ξενοδοχείο και όχι τη ΓΑΔΑ, τα "καρφιά" για εκείνους που λειτουργούν με σκοπιμότητες εις βάρος του Άρη και η παραδοχή των οφειλομένων, η εξόφληση των οποίων θα γίνει σύντομα. Όλα αυτά στο video του Νίκου Λάσκαρη.