Ανακοίνωσε Γιαννάκη προτού τον... ανακοινώσει

Δεν θ' αργήσει να πιάσει δουλειά στον Άρη ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεδομένου ότι πήρε επίσημη μορφή η συμφωνία με τον Νίκο Λάσκαρη.

Ανακοίνωσε Γιαννάκη προτού τον... ανακοινώσει

Ήταν κοινό μυστικό πως όταν βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσης του Δημήτρη Πρίφτη, θα "τρέξει" στον Άρη το πρότζεκτ Γιαννάκη.

Ο "Δράκος" είχε από καιρό έρθει σ' επαφές με τους ανθρώπους των "κίτρινων" και είχε δεσμευτεί ν' αναλάβει τα ηνία, υπό την προϋπόθεση φυσικά πως θα λυθούν όλα τα ζητήματα που εκκρεμούσαν και θα υπάρχουν οι (οικονομικές) εγγυήσεις για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Όλα αυτά τα κουβέντιασε ο Γιαννάκης με την οικογένεια Λάσκαρη στο ραντεβού που έγινε την Τετάρτη στην Αθήνα και μετά την ανάλυση του πρότζεκτ δόθηκαν τα χέρια. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα επικυρωθεί εντός των ημερών με την υπογραφή των συμβολαίων και τις ανακοινώσεις.

Αμέσως μετά θα τεθεί επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός, αφού κάποιοι παίκτες ήδη χάθηκαν, όπως ο Ξανθόπουλος (υπέγραψε στην ΑΕΚ). Ούτως ή άλλως το οικοδόμημα θα χτιζόταν από τα θεμέλια μετά την προβληματική περυσινή σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK