Από την αναβροχιά καλός είναι κι ο Προύιτ

Η επιτακτική ανάγκη του Άρη για (καλούς) ξένους φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Ομάρ Προύιτ. Έναν 23χρονο δίμετρο γκαρντ/φόργουορντ για δυο δουλειές.

Από την αναβροχιά καλός είναι κι ο Προύιτ

Χρήματα πολλά για ξόδεμα ο Άρης δεν έχει. Προφανώς γι' αυτό επιλέχθηκε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη ένας λευκός Αμερικανός που και ως σούτινγκ γκαρντ σκοράρει (με καλό τρίποντο) και ως δίμετρος φόργουορντ μαζεύει ριμπάουντ. Παίκτης δηλαδή που έχει τα στοιχεία ν' ανταποκριθεί είτε στο "δύο" είτε στο "τρία".

Στα 23 του και μετά από γεμάτες κολεγιακές χρονιές στο Γουίλιαμ & Μέρι, ο Ομάρ Προύιτ δοκίμασε την τύχη του στη Λιθουανία (Σιαουλάι), αλλά δεν κόλλησε τόσο στο αγωνιστικό πλάνο. Δεν είχε άσχημα νούμερα, κοντά στους 10 πόντους προσέφερε και περί τα 4 ριμπάουντ σε δυο διοργανώσεις (εγχώριο πρωτάθλημα, Βαλτική Λίγκα). Αφού όμως προέκυψε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας έλυσε το συμβόλαιό του και συμφώνησε πάραυτα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται την Πέμπτη για να προλάβει το οριακό, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ματς με τα Τρίκαλα στο Παλέ το προσεχές Σάββατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK