Φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Αποθέωση και συγκίνηση για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Με καθυστέρηση δύο δεκαετιών, ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε όπως του αξίζει, το Αλεξάνδρειο πήρε το όνομά του και η φανέλα με το νούμερο 6 θα κοσμεί την οροφή του γηπέδου. "Δεν υπάρχει πλέον η επόμενη στιγμή", δήλωσε ο δακρυσμένος "Nick the Greek". Το Contra.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τη γιορτή. ΔΕΙΤΕ VIDEOS.

Φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

" Καλύτερα αργά παρά ποτέ". Η ατάκα που βγήκε με δυσκολία από το στόμα του τιμώμενου Νίκου Γκάλη απέδωσε με απόλυτο τρόπο όλο αυτό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Ο θρυλικός Νικ του ελληνικού μπάσκετ, ο κορυφαίος των κορυφαίων, έζησε σε μόνο λίγα λεπτά όσα δεν είχε βιώσει τα προηγούμενα 18,5 χρόνια, από την ημέρα της αποχώρησή του (18 Οκτωβρίου 1994): την αποθέωση που άξιζε στο μεγαλείο του.

Ο κόσμος που κατέκλυσε απ' άκρη σ' άκρη το Παλέ, σαν τις καλές ημέρες της δεκαετίας του '80, παλιοί συμπαίκτες σε Άρη/Εθνική και αντίπαλοι, αποθέωσαν τον άνθρωπο που ήρθε από τη άλλη άκρη του Ατλαντικού και άλλαξε μεμιάς την ιστορία στον αθλητισμό της χώρας.

Ήταν αδύνατο να μην λυγίσει, να μην βουρκώσει μπροστά σ' ένα τέτοιο σκηνικό που δικαιωματικά στήθηκε για χάρη του. Ο κόσμος παραληρούσε στους ρυθμούς του "τι την έκανε την μπάλα ο θεός" που δόνησε ξανά, μετά από χρόνια, την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο.

" Σας αγαπώ πολύ. Εδώ είναι το σπίτι μου και εσείς η οικογένειά μου", πρόλαβε να πει προτού το " Νίκος Γκάλης οέ, οέ, οέ" σκεπάσει κάθε προσπάθεια συνέντευξης με τον απόλυτο πρωταγωνιστή του ξέφρενου πάρτι. Μαζί του περήφανες η σύζυγος και η 7χρονη κόρη του, καμάρωναν για τις μοναδικές στιγμές που ζούσε ο άνδρας της οικογένειας.

Η μετονομασία της κεντρικής σάλας του Αλεξανδρείου σε "Νίκος Γκάλης", όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, και η απόσυρση της φανέλας με το Νο6, που κοσμεί πλέον την οροφή του γηπέδου, συμπλήρωσαν ιδανικά το λαμπρό σκηνικό. " Αυτή είναι η στιγμή", δήλωσε ο Νικ.

Όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης στο live

18:25
Καλησπέρα σας από το γιορτινό Αλεξάνδρειο. Από εδώ θα παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη της μεγάλης εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.
18:27

Στο ιστορικό γήπεδο θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Υπάρχουν ήδη στημένα φωτορυθμικά ενώ πίσω από τη μία μπασκέτα έχει πάρει ήδη θέση ορχήστρα.
18:28
Στην μπουτίκ του Αρη στο Αλεξάνδρειο γίνεται ένας πραγματικός ΧΑΜΟΣ. Ανάρπαστα τα μπουζάκια με τη μορφή του μεγάλου Γκάλη.
18:31
Μία τεράστια φανέλα του Γκάλη με το χαρακτηριστικό Νούμερο 6 κοσμεί το γήπεδο. Και τι αναμνήσεις φέρνει αυτή η φανέλα.
18:34
Να τονίσουμε το προφανές. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.
18:39
Οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί πολλές εκπλήξεις που άπαντες αναμένουν με αγωνία. Ο Νίκος Γκάλης θα μιλήσει στο κοινό από κείμενο. Κατά πληροφορίες προβάρει μέρες το λόγο του.
18:45
Μαζί με τον Νίκο Γκάλη θα βρεθούν στο παρκέ μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σχεδόν σύσσωμη η Εθνική του 1987.
18:46
Ενα μικρό παρασκήνιο: Ντίνο Ράτζα και Στόγιαν Βράνκοβιτς προτίμησαν για φαγητό το μαγαζί του Πέντζα Στογιάκοβιτς στην παραλία.
18:47
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
18:49
Η σάλα του Αλεξανδρείου αναμένεται να πάρει το όνομα Νίκος Γκάλης.
18:52
Τα χρόνια κάνουν τις αντιθέσεις να ξεχνιούνται. Στις εκδηλώσεις για τον Νίκο Γκάλη πήρε μέρος και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, σημαία του ΠΑΟΚ και άνθρωπος που είχε παίξει κυριολεκτικά μπουνιές με τον Νick the Greek
19:04
Το πούλμαν με τους επίσημους θα φτάσει στο γήπεδο περίπου στις 19:15
19:05
Μόλις έφθασε η αποστολή της Λιμόζ. Οι παίκτες βιντεοσκοπούν τις στιγμές.
19:06
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν σταμάτησε σήμερα να πλέκει το εγκώμιο του Νίκου Γκάλη. Ποια κόντρα στο παρελθόν....
19:08
Η εκδήλωση σε λίγο αρχίζει....
19:24
"Δεν ήθελα να φύγω από τον Αρη. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλη φανέλα. Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα από τον Αρη", δηλώνει ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στη NOVA, η οποία προβάλλεται αυτή την ώρα.
19:30
"Δεν παρακολουθώ φανατικά μπάσκετ. Εχω ζήσει τόσο πολύ μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια που είναι λογικό να έχω κουραστεί λίγο...", δηλώνει ο Γκάλης στη NOVA.
19:33

"Δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις. Ο Σπανούλης θυμίζει λίγο γιατί μπαίνει πιο πολύ μέσα. Αλλά και οι τρεις δεν θυμίζουν ιδιαίτερα εμένα", απάντησε στην ερώτηση για Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά.
19:35
ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ: "Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Ηταν ένας πολύ καλός παίκτης. Ποτέ δεν είχαμε κόντρα, αυτά τα έλεγε ο κόσμος".
19:37
Το γήπεδο είναι ήδη κατάμεστο!
19:40
O πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Λευτέρης Αρβανίτης βηματίζει φανερά ανυπόμονος.
19:48

19:50
Τα λάβαρα των τίτλων του Αρη βρίσκονται πάντα στην οροφή του Αλεξανδρείου. Και δεν είναι και λίγα...
19:58
Έχουν σβήσει τα φώτα στο Αλεξάνδρειο.
20:02
Σε πρώτο πλάνο η γιγάντια φανέλα με το νούμερο 6 που κρέμεται από την οροφή του Αλεξάνδρειου
20:05

20:06

20:08
Συνθήματα υπέρ του Γκάλη ακούγονται στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο, δεν πέφτει ούτε καρφίτσα
20:10
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε μεταξύ άλλων: "Βρίσκομαι εδώ για να χειροκροτήσω το Νίκο Γκάλη".
20:12
Με τα φώτα να παραμένουν κατά κύριο λόγο σβηστά τα συνθήματα εναλλάσσονται.
20:12
Παράλληλα οι παίκτες της φετινής ομάδας του Άρη όρθιοι έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων να περιμένουν να τους δοθεί το ΟΚ να μπουν στο παρκέ ενώ και αυτοί της Λιμόζ είχαν αποχωρήσει για να ετοιμαστούν.
20:13
Από την πλευρά του, ο Μπάνε Πρέλεβιτς που προέρχεται από τον αιώνιο αντίπαλο, ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Σήμερα είναι μια γιορτή και η επίσκεψή μου στο Αλεξάνδρειο είναι ευχάριστη. Ο Νίκος ήταν ασταμάτητος. Οι μεγάλοι παίκτες, μόνο αν βρεθούν σε κακή μέρα δεν έχουν καλή απόδοση. Αλλιώς πως να τους σταματήσεις; Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Με τον Νικ βρισκόμαστε σε εκδηλώσεις. Νομίζω πως η θέση του είναι στο μπάσκετ και αν βρει κάποιο πόστο θα είναι καλό να προσελκύσει νέα παιδιά στο άθλημα".

20:13

20:14

20:14

20:20
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Άκης Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξαναβγεί Νίκος Γκάλης. Μιλούσε μέσα στο γήπεδο. Κοιτώντας τα video, είχα ξεχάσει τι μπορούσε να κάνει και με τι μεγάλη ευκολία".
20:21
"Όλοι μας είμαστε κερδισμένοι από την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο μπάσκετ και τον ευχαριστούμε πολύ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή...", τόνισε ο Λευτέρης Κακιούσης.
20:23
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος σχολίασε: "Ο Νίκος Γκάλης άλλαξε τη ροή του ελληνικού μπάσκετ. Έγινε το μπάσκετ επαγγελματικό και βρίσκεται 4ο στον κόσμο. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη".
20:25
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γιαννουζάκος τόνισε: "Στις αρχές φορούσε το 7 ο Γκάλης. Όταν μοιράζαμε τις φανέλες, μου είπε κατευθείαν πάρτο και τώρα γι' αυτό έχει κρεμαστεί η φανέλα με το νούμερο 6, γιατί από τότε άλλαξε και πήρε το 6".
20:26

20:28
Ο Γιάννης Ιωαννίδης σχολίασε: "Ο Άρης κατάφερε να επιδράσει κοινωνικά στην πόλη. Όλοι έκλειναν τα μαγαζιά τους την Πέμπτη το βράδυ. Εδώ είμαι σαν προπονητής. Δυστυχώς αργήσαμε να τον τιμήσουμε και από τον Άρη και από την πολιτεία".
20:30
Ο Ντίνος Αγγελίδης πήρε στη συνέχεια το λόγο: "Είχα την τύχη να έρθω από πολύ νωρίς στον Άρη. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο".
20:32
Tώρα μέσα στο Αλεξάνδρειο παρουσιάζονται κάποιοι από τους μεγάλους αντιπάλους του. Ο Στιβ Γιατζόγλου είπε: "Είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε και να του πούμε ευχαριστώ. Ευχαριστώ που έτρωγα 50 πόντους στην μούρη, τέλος πάντων, το ξέχασα"...
20:34
Ζεστό χειροκρότημα για τον Μπάνε Πρέλεβιτς. "Δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο αν θα αποδεχόμουν την πρόσκληση", σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
20:35
"Ήρθαμε για να τιμήσουμε ένα θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Δεν έχει σημασία αν είναι αργά ή νωρίς", σχολίασε ο Παναγιώτης Φασούλας από την πλευρά του.
20:40
Ο Γιώργος Σιγάλας σχολίασε: "Κάτι έπρεπε να κάνω για να παίζω στο επόμενο παιχνίδι. Όσο και να προετοιμαζόσουν δεν μπορούσες να τον σταματήσεις. Ήταν ένα φαινόμενο". Στο παρκέ αυτή την ώρα ο Γιαννάκης... Αποθεώθηκε!
20:43
"Εκ μέρους όλων των παιδιών θέλω να πω ότι κάνατε το μπάσκετ ελκυστικό σε όλη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε πολύ. Νίκο ευχαριστούμε", σχολίασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος υπό το άκουσμα "Εσύ Γιαννάκη πάρ' τους τα μυαλά κι εσύ Γκάλη το κεφάλι".
20:46
Ο Ντορόν Τζάμσι σχολίασε από τη δική του πλευρά: "Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι εδώ, η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Περισσότερο από τον καθένα άξιζε αυτή την τιμή ο Νίκος Γκάλης. Φυσικά και ήταν εξαιρετικός ο Νίκος Γκάλης, προικισμένος. Ποιος άλλος παίκτης σε κάνει να ανατριχιάζεις;".
20:46
Σε λίγο θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τη Λιμόζ.
20:47
Από την πλευρά του, ο Άκης Κυνηγόπουλος σχολίασε: "Έπρεπε να πολιτογραφεί πολύ γρήγορα και να παίξει στην Εθνική ομάδα. Μου εξέδωσαν ένα διαβατήριο μίας χρήσης κι έτσι ο Γκάλης κατάφερε να παίξει". 
20:50
Στη συνέχεια, ο Όντι Νόρις πήρε το λόγο: "Θα ήθελα πολύ να έχω παίξει μαζί του, θα του έδινα σίγουρα την μπάλα αν θα ήμασταν συμπαίκτες. Άλλαξε το μπάσκετ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη".
20:51
Αποθέωση για Γκάλη και Γιαννάκη
20:51
Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1987 στο κέντρο του παρκέ... Καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο...
20:53
"Είμαι σε ένα γήπεδο που έχω περάσει έντονες στιγμές, αγάπης και λύπης. Εύχομαι στον κόσμο του Άρη να ξαναζήσει τέτοιες στιγμές", σχολίασε ο Παναγιώτης Φασούλας, ενώ ο Αργύρης Καμπούρης τόνισε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Γκάλη. Μεγάλος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής".
20:55
Ο Ντίνο Ράτζα σχολίασε: "Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Σίγουρα είναι ένας τεράστιος παίκτης. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κανείς δεν είναι σαν τον Ντράζεν, αλλά ήταν εξαιρετικός".
20:58
Η είσοδος του Παναγιώτη Γιαννάκη στο παρκέ
20:59
Αποθεώνεται και συγκινείται ο Παναγιώτης Γιαννάκης
21:00
"Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε", πρόσθεσε ο Γιώργος Σιγάλας. Από την πλευρά του, ο κ. Ρήγας επισήμανε: "Έστω και μετά από 19 χρόνια χαίρομαι που γίνεται αυτή η εκδήλωση. Αυτός ο λαός που βρίσκεται απόψε εδώ, αποδεικνύει ότι τον αγαπά και δεν τον έχει ξεχάσει".
21:02
Από την πλευρά του, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς σχολίασε στα ελληνικά... "Τους αγαπώ όλους! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Νικ. Έπαιξα μαζί του και απέναντι του. Ήμουν πολύ περήφανος που έπαιξα στον Άρη με τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γκάλη", σχολίασε ο Βράνκοβιτς.
21:04
Ο αγέραστος Τζόρντι Βιγιακάμπα, σχολίασε: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημείο αναφοράς για μένα ο Γκάλης. Παλεύαμε στην άμυνα, αλλά πάντα μας έβαζε 30-35 πόντους. Είναι εκπληκτικός. Σας ευχαριστώ που βρίσκομαι εδώ".
21:06
Ο Όντι Νόρις έχει βαφτίσει το παιδί του Νίκο και ανέφερε γι' αυτό: "Πάντα εκτιμούσα τον Γκάλη για αυτά που είχε πετύχει. Μετά από ένα παιχνίδι του Άρη με την Μπαρτσελόνα, του είπα... Βάφτισα τον γιο μου Νίκο προς τιμήν σου".
21:09
Ο λόγος στον Αλεξάντερ Βολκόφ σχολίασε: "Έτοιμος να παίξω μπροστά σε αυτό τον κόσμο είμαι! Άλλαξε το ευρωπαϊκό και το ελληνικό μπάσκετ, άλλαξε την ομάδα. Ήταν τιμή που έπαιξα μαζί του στον Παναθηναϊκό. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών".
21:14
Αποθεώνεται ο Στόγιαν Βράνκοβιτς
21:14
Ο Ντορόν Τζάμσι σχολίασε: "Κοιμήθηκα καλά χθες βράδυ μετά από δύο εβδομάδες, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα αντιμετωπίσω τον Γκάλη! Είναι σαν στο σπίτι μου εδώ... Εκτιμώ αυτές τις στιγμές".
21:15
Για να καταλήξει στα ελληνικά... "Σας αγαπάω..."
21:17
Ζεστό χειροκρότημα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή που ήρθα εδώ για να τιμήσω τον Γκάλη. Απλά προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα απέναντι του".
21:19
Άφαντος στο παρκέ ακόμα ο Νίκος Γκάλης! Σε λίγο αναμένεται να βρεθεί στο παρκέ...
21:20
Γίνεται η παρουσίαση της Λιμόζ.
21:21
Τώρα ήρθε η ώρα της παρουσίασης του Άρη.
21:23
Και πάλι έσβησαν τα φώτα στο Αλεξάνδρειο... Αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να βγει στο παρκέ.
21:25
Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να βγει στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης.
21:26
Ξανά στο Αλεξάνδρειο ο Νίκος Γκάλης μετά από πολλά χρόνια! Ρίγη συγκίνησης... "Νίκος Γκάλης, οέ οέ οέ...", ακούγεται στο γήπεδο.
21:28
Μεγάλη η συγκίνηση στο Αλεξάνδρειο και το βλέμμα του ίδιου είναι υγρό... Χαμογελάει αμήχανα... "Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός!!!", μετά από χρόνια δονεί και πάλι την ατμόσφαιρα!
21:29
Και πάλι... Νίκος Γκάλης οέ οέ οέ...
21:29
Ο κόσμος συνεχίζει να τον αποθεώνει!
21:29
Ασταμάτητος...
21:30
"Σας αγαπώ πολύ, σας αγαπώ", λέει ο Νίκος Γκάλης.
21:33
Όρθια παρακολουθεί η γυναίκα του και η κόρη του το video που προβάλλεται προς τιμήν του στο γήπεδο αυτή τη στιγμή...
21:36
"Αυτό είναι το σπίτι μου και όλοι είναι η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκε η μικρή μου", σχολίασε ο Νίκος Γκάλης που δεν μπορεί πια να συγκρατήσει τα δάκρυά του...
21:38
Χαιρετάει όλους έναν έναν τους παίκτες που βρέθηκαν στο κλειστό για να τον τιμήσουν.
21:38
Η είσοδος του Νίκου Γκάλη. Ανατριχίλα!
21:45
Αγκαλιά με την κορούλα του Στέλλα, ο Νίκος Γκάλης. Πιο συγκινημένος από ποτέ.
21:46
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να χειροκροτά... Ασταμάτητος, τιμά τον παλιό του φίλο και συνοδοιπόρο...
21:48
"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από τη στιγμή που η αγαπημένη του ομάδα κρεμάει ψηλά τη φανέλα του", σχολίασε ο Νίκος Γκάλης και συνέχισε: "Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέμε...
21:50
Κι αρχίζει το σόου! Ο Γιαννάκης, ο Γκάλης πήρε την μπάλα, ο Φιλίππου. "Και το Γκάλη, το Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά", ακούγεται στο γήπεδο.
21:51
Θα κάνει το τζάμπολ στον αγώνα του Άρη με τη Λιμόζ... Έκανε και ένα ζντο με τους παίκτες του Άρη...
21:53
Το ματς άρχισε...
21:53
Δύο δεκάλεπτα θα γίνουν...
21:56

22:07
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το σκορ 50-50. Προηγείται η Λιμόζ με 57-50
22:08
Στο μεταξύ, ο Νίκος Γκάλης εξακολουθεί να υπογράφει δεκάδες αυτόγραφα... Και δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν...
22:09
Πλέον, η Λιμόζ προηγείται με 68-64
22:11
Τέλειωσε το α' δεκάλεπτο. Η Λιμόζ προηγείται με 71-64 του Άρη
22:12
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το σκορ από το 50-50
22:22
Ο Γκάλης δεν ξεχνάει την τέχνη του
22:26
Διαβάζεται αυτή τη στιγμή στο Αλεξάνδρειο, επιστολή του Μιχάλη Κυρίτση: "Θα είμαι απόψε κοντά σας νοερά για να τιμήσω το Νίκο Γκάλη".
22:31
Η φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης παίζει τον ύμνο που γράφτηκε το 1922
22:33
Δύσκολα θα γίνει το β' δεκάλεπτο του αγώνα και μικρή σημασία έχει πλέον.
22:34
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης εν μέσω αποδοκιμασιών (για την πολιτική ηγεσία), τόνισε πως το "Αλεξάνδρειο" θα ονομάζεται πλέον κλειστό "Νίκος Γκάλης".
22:35
Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής σε πολύ λίγο...
22:36
Αγγλόφωνη η επιγραφή... Nick Galis Hall!!!
22:37
Πλέον, το γήπεδο του Άρη, θα λέγεται "Nick Galis Hall".
22:39
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης τονίζει: "Ο Νίκος Γκάλης πήρε την θέση που του αξίζει στην ομάδα. Εμείς θέλαμε να αποκαταστήσουμε την ιστορία και ξεκινήσαμε από το Νίκο Γκάλη. Έπρεπε ένα λάθος που συνέβαινε, να κλείσει... Την απάντηση την δίνουμε εμείς οι ίδιοι απόψε εδώ".
22:41
Ξανά στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης... Κλήθηκε από τον κ. Αρβανίτη...
22:42
Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε και από τη Λιμόζ.
22:44
Πλέον, η φανέλα του με το νούμερο 6, από τον Αντώνη Ασημακόπουλο στα χέρια του Νίκου Γκάλη. Ο αρχηγός του Άρη υποκλίνεται μπροστά στον ζωντανό θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.
22:44
Όλοι οι παίκτες του Άρη φορούν φανέλες με το νούμερο 6 και το όνομα Νίκος Γκάλης
22:46
Όλα έτοιμα για να κρεμαστεί η φανέλα του Νίκου Γκάλη στην οροφή του γηπέδου, η φανέλα με το νούμερο 6
22:48
Κατεβαίνει σιγά σιγά το στεφάνι με τα λάβαρα για να προστεθεί η φανέλα.
22:52
Την υπέγραψε και την κρέμασε. Σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει η φανέλα στον "ουρανό" του γηπέδου, όπου θα πάρει πλέον την μόνιμη θέση της.
22:54
Και πάλι συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης υπό τους ήχους του "show must go on"
22:55
Όλο το γήπεδο χειροκροτεί...
22:56
Τα αποκαλυπτήρια μετονομασίας του Παλέ
22:56
"Αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή... Δεν υπάρχει πλέον επόμενη στιγμή, αυτή είναι η τελευταία", τονίζει ο Νίκος Γκάλης που σκουπίζει τον ιδρώτα και τα δάκρυά του.
22:57
Αποθέωση από τον κόσμο ξανά και ξανά... "Nίκος Γκάλης οέ οέ οέ!!"
22:58
Ο κόσμος όρθιος πια, χειροκροτεί και πάλι. Η φανέλα του Γκάλη βρίσκεται στην οροφή, το όνομα του στο γήπεδο και ο ίδιος χαμογελά.
22:58
Ο κόσμος όρθιος πια, χειροκροτεί και πάλι. Η φανέλα του Γκάλη βρίσκεται στην οροφή, το όνομα του στο γήπεδο και ο ίδιος χαμογελά.
23:00
Η εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, κάπου εδώ λαμβάνει τέλος. Ο ίδιος κατευθύνεται προς τη σύζυγο και την κορούλα του, ενώ τον χειροκροτούν...
23:02
Κανένας από τον κόσμο δεν έχει φύγει. Όλοι θέλουν να τον χαρούν όσο το δυνατόν περισσότερο...
23:02
Αυτό ήταν λοιπόν... Σας ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθήσατε το Live Blog της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK