Φοβούνται την τιμωρία στον Άρη

Η έδρα του Άρη κινδυνεύει με τιμωρία, κάτι που ούτε θέλουν ν' ακούν οι "κίτρινοι".

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, και αυτό που πάση θυσία θέλουν ν' αποφύγουν οι άνθρωποι του είναι η τιμωρία της έδρας.

Με ανακοίνωσή τους οι "κίτρινοι" συνέστησαν προσοχή σε όσους θα βρεθούν στο Παλέ, "αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας των playoffs".

Αυτό που φοβούνται στον Άρη είναι μην κουβαλήσουν κάποια τιμωρία στη σειρά των μικρών τελικών, εκεί που αναμένεται να συνεχίσουν. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως τη Δευτέρα δεν θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Πάντως ο Δημήτρης Πρίφτης εκτός του Τζαμέλ Χάγκινς, του μεγάλου άτυχου στο φινάλε της σεζόν, δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Θοδωρή Ζάρα και τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο πρώτος θα λείψει λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό και ο δεύτερος λόγω του πυρετού που τον κρατάει στο νοσοκομείο.

Photo Credits: Actionimages.gr

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα