Φοβούνται την τιμωρία στον Άρη

Η έδρα του Άρη κινδυνεύει με τιμωρία, κάτι που ούτε θέλουν ν' ακούν οι "κίτρινοι".

Φοβούνται την τιμωρία στον Άρη

Ο Άρης υποδέχεται τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ, και αυτό που πάση θυσία θέλουν ν' αποφύγουν οι άνθρωποι του είναι η τιμωρία της έδρας.

Με ανακοίνωσή τους οι "κίτρινοι" συνέστησαν προσοχή σε όσους θα βρεθούν στο Παλέ, "αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας των playoffs".

Αυτό που φοβούνται στον Άρη είναι μην κουβαλήσουν κάποια τιμωρία στη σειρά των μικρών τελικών, εκεί που αναμένεται να συνεχίσουν. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως τη Δευτέρα δεν θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Πάντως ο Δημήτρης Πρίφτης εκτός του Τζαμέλ Χάγκινς, του μεγάλου άτυχου στο φινάλε της σεζόν, δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Θοδωρή Ζάρα και τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο πρώτος θα λείψει λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό και ο δεύτερος λόγω του πυρετού που τον κρατάει στο νοσοκομείο.

Photo Credits: Actionimages.gr

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ