Γκάλης: "Υπερήφανος που φόρεσα την κίτρινη φανέλα"

Με αφορμή τη συμπλήρωση 17 ετών από την απόφαση του Άρη να αποσύρει τη φανέλα με το Νο. 6, ο Νίκος Γκάλης ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα, δηλώνοντας υπερήφανος και ευτυχής που φόρεσε την κίτρινη φανέλα.

Γκάλης: "Υπερήφανος που φόρεσα την κίτρινη φανέλα"

Σαν σήμερα, στις 14 Σεπτεμβρίου του 1998, η ΚΑΕ Άρης πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το Νο. 6 προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, με αφορμή τη συμπλήρωση 17 ετών, ανέβασε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, δηλώνοντας υπερήφανος και ευτυχής που φόρεσε την κίτρινη φανέλα.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Σαν σήμερα πριν 17 χρόνια ο ΑΡΗΣ πήρε την απόφαση να αποσύρει την φανέλα με το Νο. 6 αναγνωρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσφορά μου στον σύλλογο. Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή για κάθε αθλητή.Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Και σήμερα αισθανόμενος την αγάπη του Αρειανού λαού νιώθω υπερήφανος και ευτυχής που φόρεσα την κίτρινη φανέλα.

Δείτε τη PHOTO:

 

 

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ