Μαρμπλ: "Θέλω μόνο να κερδίζω"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ντέβιν Μαρμπλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την απόφαση να έρθει στους "κίτρινους", τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του "Nick Galis Hall".

Μαρμπλ: "Θέλω μόνο να κερδίζω"

Ο πρώην παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Ντέβιν Μαρμπλ μίλησε στο arisbc.gr για την απόφασή του να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη του Άρη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, γιατί έμαθα πως είναι μια μεγάλη ομάδα σε μια πόλη ιδανική για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν στην Ευρώπη. Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει εμένα και την ομάδα στην επιτυχία. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε το πλάνο του και το ότι επικοινωνήσαμε τόσο καλά ήταν ένα συν για εμένα. Συνεπώς δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να επιλέξω τον Άρη".

Για το γεγονός πως θα παίξει πρώτη εκτός ΗΠΑ: "Δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός των ΗΠΑ, σίγουρα θα χρειαστώ ένα μικρό διάστημα προσαρμογής. Ταυτόχρονα, όμως, ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα, κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπώ: να παίζω μπάσκετ".

Για την μοναδική ατμόσφαιρα του "Nick Galis Hall": "Γνωρίζω πως οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα τους, είναι αφοσιωμένοι και πιστοί σε αυτήν. Ως παίκτης το λατρεύεις όταν συμβαίνει αυτό και σε ωθεί κάθε φορά που πατάς το παρκέ να δίνεις τα πάντα".

Όσον αφορά στους φετινούς στόχους του με το Άρη: "Να κερδίζουμε πάντα! Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και παίζω πάντα για να κερδίζω. Αυτό μόνο με νοιάζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκανε το "μπαμ" με Μαρμπλ ο Άρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK