Νέο συμβόλαιο με Άρη ο Σίμτσακ

Ο Βασίλης Σίμτσακ θα παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2016.

Νέο συμβόλαιο με Άρη ο Σίμτσακ

Θα συνεχίσει στον Άρη, για άλλον ένα χρόνο, ο Βασίλης Σίμτσακ μετά από εισήγηση του Δημήτρη Πρίφτη.

Παρά την εισροή χρημάτων στα ταμεία της "κίτρινης" ΚΑΕ μετά τη μεταβίβαση των μετοχών στην οικογένεια Λάσκαρη, ο Έλληνας κόουτς δεν θέλει να διαταράξει τον κορμό του ρόστερ. Ο 34χρονος σέντερ υπήρξε μια αξιόπιστη, εφεδρική, λύση στη ρακέτα και η ανανέωση του συμβολαίου του αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε.

" Η παραμονή μου στον Άρη ήταν κάτι που επιθυμούσα πριν καν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία ξαναμπαίνει στο δρόμο για την ελίτ", δήλωσε ο Σίμτσακ και συμπλήρωσε: " Πάντα ήμουν παίκτης ομάδας. Θα κάνω ό,τι όλα τα χρόνια, αυτό που θα μου ζητηθεί, για να προσθέσω ένα λιθαράκι στη νέα προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και πάλι οικογενειακό κλίμα, όπως πέρυσι. Αυτό έπαιξε ρόλο - κλειδί στην πορεία μας".

Ο Σίμτσακ είχε 3.6 πόντους και 3.2 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο και 3.9 πόντους και 3.2 ριμπάουντ στα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK