Ο λόγος που ο Πετγουέι αφήνει τον Άρη στα κρύα του λουτρού

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έριξε "βόμβα" στον Άρη καθώς ανακοίνωσε μέσω Twitter την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ. Προσπάθεια 2 πρώην άσων του Παναθηναϊκού να τον μεταπείσουν!

MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι τόσο απογοητευμένος φέτος από τον εαυτό του ώστε λίγες ώρες μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία να ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη δράση!

"Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω άλλο πια στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω να παίζω μπάσκετ. Δεν βλέπομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές, που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα σε όλη μου την ζωή για το γεγονός ότι μου έδωσαν μία ευκαιρία", έγραψε χαρακτηριστικά o 32χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και πρόσθεσε:

"Ήθελα και στην τελευταία μου απόφαση να είμαι πετυχημένος. Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές στο μπάσκετ. Και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές.

Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι... ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω".

Πέρα όμως από την αναπάντεχη κίνηση του Πέτγουεϊ να εκδηλώσει τάση αποχώρησης, εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως δύο πρωήν παίκτες του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν γράφοντάς του στο Twitter. Ο λόγος για τους Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς που υπήρξαν συμπαίκτες με τον Πέτγουει στην ιταλική Σάσαρι την αγωνιστική σεζόν 2015-16.

Ο λόγος που ο Πετγουέι αφήνει τον Άρη στα κρύα του λουτρού

News 24/7

24MEDIA NETWORK