Ο Μάριο Μπόνι επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Μάριο Μπόνι και δεν έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει τον νέο... Άρη.

Ο Μάριο Μπόνι επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο

Ο Μάριο Μπόνι ήταν και παραμένει ένας από τους πιο ξεχωριστούς ξένους που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη. Γι' αυτό και η επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο αποτελεί ιδιαίτερο γεγονός.

Ο τρελο-Ιταλός σούτινγκ γκαρντ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους ανθρώπους των "κιτρίνων". Ξεναγήθηκε στο ανανεωμένο "Nick Galis Hall", στα ανακαινισμένα αποδυτήρια και στο γυμναστήριο της ομάδας, όπως και στο ανακαινισμένο κατάστημα.

" Μόλις ήρθα στην Θεσσαλονίκη απλά για να την επισκεφθώ γιατί την αγαπώ, αγαπώ τον Άρη και για αυτό ήρθα στο Αλεξάνδρειο", δήλωσε στην κάμερα του ARISBC o Mario Boni και συνέχισε: " Για εμένα η σημερινή μέρα ήταν μια μεγάλη έκπληξη γιατί ανακάλυψα ότι υπάρχει νέα διοίκηση, νέος ιδιοκτήτης που θέλει να κάνει τον Άρη όπως παλιά, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν σπουδαία έκπληξη! Βρίσκομαι στο μουσείο του Άρη και η καρδιά μου χτυπά πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρος πως με τον νέο ιδιοκτήτη ο Άρης θα γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια σε όλους και θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας… ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ. Κάθε φορά που έρχομαι στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο είναι κάτι ξεχωριστό. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, γιατί έπαιζα εδώ τις σεζόν 1996-97 και 1997-98, κάθε φορά που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και σε αυτό το γήπεδο Η καρδιά μου είναι κίτρινη. Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν έχω λόγια!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK