Ο Πρίφτης δίνει χρόνο στους ξένους. Πόσο όμως;

Τι ισχύει με τους ξένους του Άρη; Ο Δημήτρης Πρίφτης υψώνει ασπίδα προστασίας, αλλά...

Ο Πρίφτης δίνει χρόνο στους ξένους. Πόσο όμως;

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν η τρίτη στη Stoiximan.gr Basket League, επίδοση όχι συμβατή με τις φιλοδοξίες του Άρη. Οι "κίτρινοι" έχουν αρνητικό ρεκόρ (2-3) στα πρώτα πέντε ματς και μετά τα διαδοχικά σοκ (Σανικίντζε, Καββαδάς) προσπαθούν να συνέλθουν και να σταθούν στα πόδια τους.

Οι Αμερικανοί είναι βασικό κομμάτι της συνολικής λειτουργίας και όσο δεν προσφέρουν τόσο ο προβλήματισμός θα διογκώνεται. Μετά το 70-62 της Δευτέρας ο Δημήτρης Πρίφτης τούς δικαιολόγησε. Ταυτόχρονα όμως έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Έρικ Μπάκνερ λέγοντας ότι " έκανε νωρίς φάουλ και εκτός ρυθμού. Η άμυνα του Ολυμπιακού έκλεισε μέσα και δεν του έδωσε τη δυνατότητα να βάλει τα καλάθια που συνήθως βάζει. Χρειάζεται χρόνο. Πρέπει όμως να βελτιωθεί, όπως και οι άλλοι".

Ήταν τότε που του τέθηκε ερώτηση για το χρόνο συμμετοχής του Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος από τους 29 πόντους απέναντι στον Προμηθέα έπεσε στους 3 κόντρα στον Ολυμπιακό παίζοντας 19'56''. " Είναι λίγα νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι είναι και πάρα πολλά για να δείξει κάτι. Πόσο να παίξει;", απάντησε ρητορικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ψηλός και ο κοντός του Ολυμπιακού άλωσαν το "Παλέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK