"Πάτησε" Ελλάδα ο Χάγκινς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (20/08) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ.

"Πάτησε" Ελλάδα ο Χάγκινς
INTIME SPORTS

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (20/08) ο νέος σέντερ του Άρη, Τζαμέλ Χάγκινς. Ο 25χρονος άσος έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία, τονίζοντας πως επιθυμεί να γράψει τη δικιά του ιστορία με τη φανέλα των "κιτρίνων".

"Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Αρη. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά για την ερχόμενη σεζόν. Ξέρω ότι ο Άρης έχει πολύ μεγάλη ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτής της ιστορίας", σχολίασε αρχικά.

Για το αν θυμάται την ομάδα από την περυσινή παρουσία του στον Κολοσσό: "Θυμάμαι τον κόσμο της ομάδας. Τον έχω δει να υποστηρίζει θερμά την ομάδα, όχι στον αγώνα με τον Κολοσσό γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά παρακολουθώντας βίντεο από άλλους αγώνες. Ανυπομονώ να το βιώσω από κοντά".

Ο 25χρονος σέντερ ήταν συμπαίκτης με τον Ουότερς πέρυσι στον Κολοσσό και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συνεργαστούν ξανά. "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί με τον Ντομινίκ. Είναι παίκτης – νικητής, ένας πραγματικός ηγέτης τον οποίο θέλεις για συμπαίκτη σου".

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του Αρη: "Πέρα από τον Ουότερς, μίλησα με τον Τζέικ Κοέν με τον οποίο παίξαμε μαζί στις ΗΠΑ. Έχουμε ανταλλάξει απόψεις μέσω του facebook για τον Αρη".

Τέλος, σχολίασε τις αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της εφετινής περιόδου: "Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε τόσους πολλούς νέους παίκτες. Υπάρχει χρόνος να δεθούμε ως ομάδας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν".

Διαβάστε ακόμα:

Εγκρίθηκε η μεταβίβαση της ΚΑΕ Άρης στον Λάσκαρη

Στον Άρη ο Χάγκινς

News 24/7

24MEDIA NETWORK