Πήρε τον Ουότερς ο Αρης

Τη μεταγραφή του Ντόμινικ Ουότερς ολοκλήρωσε την Τετάρτη ο Αρης. Πέρυσι ο 29χρονος Αμερικανός είχε αγωνιστεί στον Κολοσσό.

Πήρε τον Ουότερς ο Αρης
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Dominic Waters. Ο Αμερικανός, ύψους 1.85 και γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1986, γκαρντ, θα φορά τα κίτρινα του Αυτοκράτορα την επόμενη σεζόν.

Ο Waters φοίτησε στο Grant High School και στη συνέχεια στα κολέγια της Hawai και Portland State. Αποφοίτησε από το τελευταίο με 18.8 πόντους και 4.9 ασίστ ανά αγώνα και προσπάθησε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στο Summer League του 2010 με τη φανέλα των Utah Jazz. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της γαλλικής STB Le Havre. Δύο μήνες αργότερα μεταπήδησε στη βελγική Pepinster.

Το 2011 ο Waters συμφώνησε με τη Liege Basket και ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε στην Union Olimpija. Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στη Hapoel Holon και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συμφώνησε με την ισπανική Manresa. Τελείωσε τη σεζόν στη γερμανική Oliver Baskets.

Τον Νοέμβριο του 2014 ο Αμερικανός γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 10 του ντραφτ του NBDL από τους Grand Rapids Drive και τον Δεκέμβριο συμφώνησε με τον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ως το τέλος της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK