Ποιοτική ενίσχυση: Πήρε τον Τζένκινς ο Αρης

Αλλος ένας καλός και μπαρουκαπνισμένος Αμερικανός στο ρόστερ του Αρη. Ο λόγος για τον Μάικλ Τζένκινς.

Ποιοτική ενίσχυση: Πήρε τον Τζένκινς ο Αρης

M' έναν καλό και έμπειρο από τα ευρωπαϊκά μπασκετικά πράγματα Αμερικανό σκόρερ ενίσχυθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αρης.

Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόκτηση του Μάικλ Τζέκινς ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Τουρκ Τέλεκομ.

Η ανακοίνωση

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Michael Jenkins. Ο ύψους 1.92μ. και γεννηθείς στις 6/9/1986 Αμερικανός guard θα ενισχύσει τον Αυτοκράτορα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Michael Jenkins σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Winthrop, από το 2004 έως το 2008. Στην τελευταία σεζόν του, οδήγησε τους Eagles στην κατάκτηση της πρωτιάς στην Big South και αναδείχτηκε MVP του 2008 Big South Tournament. Επίσης επιλέχθηκε δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της Big South Conference. Όλα αυτά, οδήγησαν στην επιλογή του στο νούμερο 1 του CBA ντραφτ, από τους Albany Patroons.

Στις 29/9/2014 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Oklahoma City Thunder. Έπαιξε σε 7 ματς στην preseason, αλλά δεν κατάφερε να πάρει μία θέση στο τελικό ρόστερ της ομάδας. Μετά το «κόψιμο» από τους Thunder, o Jenkins συνέχισε στην D-League και τους Oklahoma City Blue.

Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Jenkins ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2009, όταν υπέγραψε στην Buducnost, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Μαυροβουνίου. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μεταπήδησε στη γερμανική Tuebingen και το 2010 συμφώνησε με τη βελγική Liege. Το 2011-12 αγωνίστηκε στην ιταλική Brescia και την επόμενη σεζόν άλλαξε «γειτονιά» στην Ιταλία, μετακομίζοντας στην Cantu. Το 2014, μετά τη συμμετοχή του στους Oklahoma City Thunder, υπέγραψε στην τουρκική Istanbul Buyuksehir Belediyesi και πέρυσι έπαιξε στην Turk Telekom.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK