Πρίφτης: "Δεν στέκομαι στην απουσία του Χάγκινς"

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν στάθηκε τόσο στο αποτέλεσμα όσο στην προσπάθεια που έκανε ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πρίφτης: "Δεν στέκομαι στην απουσία του Χάγκινς"
Πρίφτης Άρης

Η απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς δεν αποτέλεσε δικαιολογία για τον Δημήτρη Πρίφτη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Συγχαρητήρια και στα παιδιά για την προσπάθεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, μικρές λεπτομέρειες μάς κόστισαν. Πιστεύω ότι ήταν πολύ κρίσιμο το δεύτερο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου κάναμε 10 λάθη. Αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο μέρος τις επιλογές μας στο τρίποντο, σουτάραμε λιγότερα. Όταν βρήκε ο Παναθηναϊκός τη συνεργασία Διαμαντίδη - Γκιστ έγινε η ζημιά. Δεν αμυνθήκαμε σωστά, είχαμε κάποιες ολιγωρίες. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, παρότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο έντονο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η άλλη βδομάδα

Δεν στέκομαι στην απουσία του Χάγκινς. Και το κάνω γιατί πιστεύω στη δύναμη της ομάδας. Αναμφίβολα η απρόοπτη απουσία του μας κόστισε, μπορεί να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, όμως η δύναμη της ομάδας είναι πάνω από πρόσωπα και πρέπει να καλύπτει τα όποια κενά παρουσιάζονται. Ο Χάγκινς είχε πυρετό, διάρροιες και εμετούς. Είναι στο νοσοκομείο για να έχει καλυτερη παρακολουθήση, να έχει ανάκαμψη. Σίγουρα δεν θα είναι 100%, ελπίζουμε να είναι καλά και να τον πάρουμε μαζί μας την Τραπεζούντα. Πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε.

Η δυνατότητα προσαρμογής είναι το ζητούμενο. Αυτό πρέπει να αναπτύξει η ομάδα και αυτό είναι κάτι που εξαρτάται και από την ποιότητα των παικτών. Πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τη γνωριμία μας στο γήπεδο. Χρειάζεται χρόνος.

Το κορυφαίο συστατικό είναι να μοιράζεται η ομάδα τα πάντα, ευθύνες και χαρές. Όταν αυτό το διοχετεύσουμε σε όλη την ομάδα, τότε θα είναι καλή ομάδα άσχετα από τα αποτελέσματα".

Διαβάστε ακόμη:

Άρης - Παναθηναϊκός 70-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK