Πρίφτης: "Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο για τον ΠΑΟΚ"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του αγώνα με τον Πανελευσινιακό ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος επίσης στα ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ.

Πρίφτης: "Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο για τον ΠΑΟΚ"

Ο κόουτς του Άρη δήλωσε: " Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα και την νοοτροπία. Δείξαμε μεγάλο σεβασμό στην Ελευσίνα που είναι μια καλή ομάδα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Η ομάδα έχει γενικά σοβαρούς χαρακτήρες. Μια σύμπνοια σε αυτά που λέμε και ζητάμ. Είναι περιττό να δημιουργήσω κίνητρο για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι δεδομένο. Αυτές οι αναμετρήσεις έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Η σημερινή μέρα λειτούργησε καλά ψυχολογικά και στόχος είναι να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και χωρίς τραυματισμούς".

Ο Τζίμης Κουστένης δήλωσε από την πλευρά του: " Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση. Παρόλα αυτά είχαμε δύο δεκάλεπτα αδράνειας. Στην τρίτη περίοδο δεν αντέξαμε στην πίεση και ο Άρης πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Από τη στιγμή που σημείωνε τα εύκολα καλάθια, ήταν δύσκολο να μπούμε ξανά στο ματς. Μία νίκη εδώ θα ήταν υπέρβαση για μας. Εμείς μπαίνουμε σε μια φάση του «πρέπει», αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε το μπάσκετ που παίζαμε πριν τη διακοπή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK