Πρίφτης: "Για τον κόσμο μεγάλη, για εμάς απλή νίκη"

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη και η επιχείρηση προσγείωσης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πρίφτης: "Για τον κόσμο μεγάλη, για εμάς απλή νίκη"
Πρίφτης Άρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τους τομείς που έκριναν το ματς, ενώ αναφέρθηκε και σε παίκτες κλειδιά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην έννοια της ομάδας.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και στον κόσμο για την παρουσία του που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Ηταν ένα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες. Σημαντική η νίκη για τον κόσμο, αλλά για μας πρέπει να είναι μια απλή νίκη. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιώσουμε κάποια σημεία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση και καλή συνέχεια", τόνισε αρχικά.

Για τα στατιστικά στα οποία υπερτερούσε η ομάδα του στο ματς: "Υπάρχουν κι άλλα στατιστικά που υπολειπόμαστε. Είχαμε καλό επιθετικό ριμπάουντ και καλό τρίποντο, Πάνω από 40% κάποιοι παίκτες Είχαμε παίκτες κλειδιά. Ο κόσμος βλέπει τον Οκάρο Ουάιτ και τον Μακ Νιλ όμως ήταν καθοριστική η συμβολή του Ξανθόπουλου και του Σίμτσακ. Πρέπει να διορθώσουμε τα κενά στο παιχνίδι μας και να βελτιωθούμε γενικά".

Κλείνοντας είπε: " Την ομάδα εγώ την βλέπω σαν ολότητα. Κάποιοι παίκτες θα είναι καλοί σε κάποιες μέρες και κάποιοι σε άλλες. Το σημαντικό είναι το σύνολο να μπορεί να καλύψει τις ελλείψεις. Αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος με ό,τι παρουσιάζει η ομάδα μου, όπως τα περίμενα και τα υπολόγιζα. Αλλά υπάρχουν σημεία που χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση. Το έχω πει πολλές φορές πως το σημαντικό για μένα είναι το σύνολο και όχι οι παίκτες Αυτό είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την έννοια της λέξης ομάδα. Να μπορεί να υποστηρίζει τις κακιές μέρες για να φτάνει στο αποτέλεσμα κι όταν αυτό δεν έρχεται να μπορεί να συνεχίσει. Πέρσι το είχαμε έντονα αυτό και αν το ακολουθήσουμε και φέτος έχουμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK