Πρίφτης: "Η τύχη έπαιξε ρόλο"

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ανταμοιβή για την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Πρίφτης: "Η τύχη έπαιξε ρόλο"

Ο Άρης νίκησε στο Ρέθυμνο και σφράγισε την παρουσία του στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς.

Το Ρέθυμνο στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μια κάθετη ομάδα, πάει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Έχει πολύ αθλητικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς. Εμείς είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν τη νίκη και η τύχη έπαιξε ρόλο".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: "Αντιδράσαμε πολύ καλά ως ομάδα, πιέσαμε μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς στα κρίσιμα, ειδικά στις τελευταίες επιθέσεις, δεν ανταποκριθήκαμε. Δεν ήμασταν ομαδικοί και το πληρώσαμε. Με μία καλή επίθεση ο Άρης πήρε τη νίκη και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων, η εμπειρία.

Θα δούμε τώρα αν θα είμαστε στα πλέι οφ, κάτι που ήταν ο στόχος μας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά τα όρια μας είναι εκεί. Δεν ήμασταν τυχεροί στη διάρκεια της χρονιάς αλλά ούτε τώρα, καθώς χάσαμε τον Γιαννόπουλο. Στο β' γύρο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρέθυμνο - Άρης 83-88

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ