Πρίφτης ήταν και πάει για τον Άρη

Χωριστούς δρόμους θ' ακολουθήσουν πλέον ο Έλληνας κόουτς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θ' ανοίξει η πόρτα Γιαννάκη ή τα προσωπικά προβλήματα Λάσκαρη θα επηρεάσουν τα έως τώρα δεδομένα.

Πρίφτης ήταν και πάει για τον Άρη

Δεν ήταν μυστικό πως ο Δημήτρης Πρίφτης θ' αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη μόλις ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες από την προηγούμενη σεζόν. Γι' αυτό και η ανακοίνωση των "κίτρινων" δεν αποτέλεσε έκπληξη. Τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν για την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς ύστερα από τρία χρόνια κοινής πορείας και τον ευχαρίστησαν γιατί "πρόκειται για έναν από τους προπονητές που έβαλαν τη σφραγίδα τους στη σύγχρονη ιστορία του Άρη".

ΌΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι της ομάδας μας με τον 49χρονο κόουτς χωρίζουν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο μακροβιότερος προπονητής του ΑΡΗ μετά από τον Γιάννη Ιωαννίδη, μετρώντας τρεις συνεχόμενες σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, ενώ είχε διατελέσει και συνεργάτης των Φώτη Κατσικάρη, David Blatt την περίοδο 2009-10. Επέστρεψε στον ΑΡΗ ως head coach τη σεζόν 2014-15 και τον οδήγησε στην τετράδα του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από το 2008-09, επί τρεις συνεχόμενες περιόδους.

Πρόκειται για έναν από τους προπονητές που έβαλαν τη σφραγίδα τους στη σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ και πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στον Αυτοκράτορα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Πρίφτη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK