Πρίφτης: "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο"

Δημήτρης Πρίφτης και Γιάννης Καστρίτης σχολίασαν το 90-50 του Άρη επί του Αρκαδικού.

Πρίφτης: "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο"
Πρίφτης Άρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε αυτά που ήθελε στην εμφατική νίκη του Άρη επί του Αρκαδικού στην Τρίπολη.

" Ήμασταν σοβαροί. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Αρκαδικό και για αυτό εμφανιστήκαμε έτσι. Ο Αρκαδικός στο παιχνίδι με την Κηφισιά παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και σίγουρα η πραγματική του εικόνα δεν είναι η σημερινή. Πιστεύω πως χρειάζεται υπομονή και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία.

Για εμάς τελείωσε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και από αύριο ξεκινά μια επίσης δύσκολη εβδομάδα με τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μπουντούτσνοστ και ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να έχουμε υπομονή ώστε να έχουμε θετικές βραδιές όπως η αποψινή. Το συμπέρασμα για εμάς από το παιχνίδι είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο και διαχειριστήκαμε την κούραση".

Ο Γιάννης Kαστρίτης σχολίασε από την πλευρά του: " Το ματς δεν αξίζει πολύ μεγάλης κριτικής. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν θα άφηνε περιθώριο για οτιδήποτε είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Άρης είναι ομάδα με υπερπλήρες ρόστερ. Το στοίχημα για εμάς ηταν να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης μας όπως στο ματς με την Κηφισιά, αν όχι να βελτιωθούμε. Αυτό έχει να κάνει με την διάθεση και την ενέργεια. Ο Άρης δεν μας το επέτρεψε.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα για το πως συμπεριφέρονται οι μεγάλες ομάδες. Θα μας χρειαστεί. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα και πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή εβδομάδα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά με πολύ υπομονή με στόχο να είμαστε βελτιωμένοι και καλύτεροι στην συνέχεια.

Είμαστε νέα ομάδα και αυτό επηρεάζει την χημεία μας. Θέλει χρόνο και υπομονή. Δεν ανησυχούμε. Μαθαίνουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώσαμε με τον Άρη. Επίσης από την κλήρωση, ξέραμε ότι θα είχαμε αντίπαλο ισχυρή ομάδα. Πολύ σκληρό για τον κόσμο να δει μια τόσο ιστορική ομάδα, η οποία δείχνει οτι θα είναι και πάλι δυνατή

Είναι πολύ νωρίς. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα έχει τρεις ταχύτητες. Η διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη έχει κλείσει. Θα 'ναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε κορυφή και ουρά.

Ο τρόπος και συναισθήματα αλλάζουν. Οι καταστάσεις επηρεάζουν εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος για πανικός. Έχουμε σκέψεις. Δεν σημαίνει ότι θα κινηθούμε εν θερμώ. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον τρόπο που δουλεύουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρκαδικός - Άρης 50-90

News 24/7

24MEDIA NETWORK